reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Dziewczyny ale ja mam przekute uszy :) Mi chodziło o to ze teraz już nie chcę mieć więcej niż jedną dziurkę w uchu :) Może kiedyś na stre lata znów zechcę i się odważę :)

reklama
COKIES:-) GRATULUJĘ Z CAŁEGO SERCA!!! SYNKOWI TOBIE ZDRÓWKA ŻYCZE I SZYBKO WRACAJ DO NAS:-)

Mama05 nic mi nie mow o wyprawce do szkoły bo mnie juz szczyka w du.....:crazy: jak co roku na chłopaków wydam zapewne ok 700zł by ich wyprawic do szkoły!!!
paranoja....

Pawimi nieźle pobalowałaś na te 50tke:happy:

a wiecie jak byłam nastolatką to bardzo chciałam miec tatuaz i kolczyc w pępku... tatuaż to chyba na 40tke se strzele ale gdzie to jeszcze nie wiem ale pępka to ja narazie nie mam tzn skóra i rozstępy są wokół niego:no:

Starszy umył mi dzis okna bo kasa na jutro mu potrzebna i powiem szczerze ze zrobił to nawet dokładnie:rofl2: jutro idzie na podwójną 18stke:eek: ciekawe w jakim stanie wróci...
a my natomiast jutro idziemy do przyjaciół na garden birthday 30te urodziny przyjaciela:-) mam nadzieje ze padac nie będzie.....:baffled:

Weroniczka stara pralka miała 12lat i to był juz jej kres!
Izulka sił dla Ciebie i zdrówka dla taty.

Weroniczka - to faktycznie źle zrozumiałam, ja tam drugą sobie sama w 8 klasie podstawówki zrobiłam. Najpierw moja psiapsiółka, a ja nie chciałam być gorsza, to tez wzięłam igłę, zdezynfekowałam spirytusem salicylowym i ciach przy lusterku w łazience, tylko siostre poprosiłam, żeby mi kolczyka przełożyła w miejsce igły... i poszło (ja taka masochistka jestem hihi).

Miłego wieczorku i dobrej nocki!

Cokies kochana gratuluję ci bardzo mocno!!!! Niech Michałek sie zdrowo rozwija a Ty szybciutko wracaj do formy!!!!
Wreszcie masz swoje ukochane maleństwo po drugiej stronie brzuszka!!!!

Izulka dużo zdrówka dla twojego tatusia, dla ciebie i twojej mamusi sił i cierpliwości. Bedzie wszystko dobrze a tata wkrótce na pewno bedzie w lwpszej formie... Tata na Katowickiej w Szpitalu Wojewódzkim leży (na onkologii)??

Katrina, Weroniczka, Mama pisałyście o kolczykach. Mi koleżanki piguły przebijały w akademiku pępek wenflonem:szok::-D Rewelacja nie bolała nie ropiało tylko 2 miesiące pozniej dowiedziałam sie ze bede miała Kasie i zkolczyka musiałam zrezygnować bo bardzo szybko rósł mi brzuszek. Tak sie skonczyła moja przygoda z kolczykami....

Sempe gratuluje pralki nowej- pozazdrościc tylko!!!

Joas fajnie to wyliczyli:-D chciałabym tyle zarabiać haha :)

witajcie sobotnio :)

ja zaraz do pracy smigam-na 4 godz.babki malować na śluby:)
miało padac u nas a póki co jest słonko:)

Ewunia- no ja sie zamierzałam od kilku dni ,żeby drugą dziurkę zrobić w tym samym uchu i nagle w pracy wstałam od kawy i poszłam sobie przekłuć :)) i mam :)

Izulka- moc siły dla Was i zdrówka dla taty....operacja za Nim -teraz bedzie lepiej..

Weroniczka- przyjemności nad morzem-wracajcie opaleni i wypoczęci:)

Joaś-kochana jak u Ciebie ??

Sempe- no to i ja pozazdroszczę praleczki ;)) rozgryzłas już o co kaman ??:)))nasz Whirlpool ma już 7 czy 8 lat więc pewnie za 2,3 lata też bedziemy wymieniać..

zaraz napiszę smska do naszej Cokies z Waszymi gratkami:))

Hej
Mój małz właśnie zabrał 4kę na basen i mam taką ciszę, ze w uszach dzwoni
Mama05 - no i nie wiem czy dziękować Ci za przepis na sernik czy się złościc. No, rewelacja, prosze pani, rewelacja. Moja dieta została złamana... Polewę zrobiłam z gorzkiej czekolady z kilkoma łyżkami mleka, łyżką cukru i łyżeczką masła. Niebo w gębie.
Wczoraj wariacki dzień, rano całą familią rozwoziliśmy mojego męża po Wawie, bo musiał być w kilku miejscach a drugie auto znów w warsztacie :-( Pówdniej byłam z dzieciakami w sklepie, gdzie spotkałam koleżankę w 5 mies ciąży. Kochane, szok i nadzieja dla naszej Mamy05 - dziewczyna ma jedno dziecko, od 6 lat starała się o kolejne, leczenie, ciaża pozamaciczna i w końcu stwierdzenie - ma na papierze - bezpłodność wtórna. Zaczęła chodzić na tańce, basen, aerobik, przerzuciła czas nadziei i oczekiwania na ciąże na inne aktywności. Jaka była zaskoczona tą ciążą i ucieszona nie muszę mówić. Śmieje się teraz i mówi, ze pewnie jak urodzi to zajdzie w kolejną ciążę zupełnie nie zamierzając, bo jej się płodność odblokowała.
Po zakupach [pojechałam z dzieciakami na plac zabaw. Niby nic ale 6km w jedna stronę - takie tu mam odległości. Później powrót do domu a po drodze zakupy na bazaru. Obiad i wyjazd do koleżanki mojej Karolci. Byliśmy 3 godziny, miła wizyta. Sporo spostrzeżeń wymieniłyśmy co do dzieci z mamą czwórki dzieci. Oj miałyśmy się czym dzielić :-)
No i wiadomość miałam, że operacja "naszego" Maciusia Fundacja COR INFANTIS - fundacja na rzecz dzieci z wadami serca przełożona na 13 września. Ostateczna i najtrudniejsza jednocześnie.
A dziś za 2 godziny uciekamy do znajomych. Idę się pięknić i robić sałatkę. Moja ulubiona - szpinakowa, mniam....

ewunia - ja przebijałam w gabinecie kosmetycznym, ale tez wenflonem i na końcu od razu kobitka założyła kolczyka, więc wyciągając wenflon jednocześnie założyła kolczyk. Ja miałam troszkę problemów z tym kolczykiem, bo troszkę dużo skóry mi złapała i ten kolczyk miał za mało miejsca na pałączku, bardzo była "ściśnięta" skóra i mi sie kiepsko goiło, ale poradziłam sobie z tym i tak poza tym to OK.

Takie ładne kolczyki sobie kupiłam na wymianę.. a później musiałam go wyjąć, a ta dziurka zarasta błyskawicznie.

Leika - wszystkiego dobrego dla synka!!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry