• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Wisieńka - niby tak, to jest ZAŁOŻENIE TEJ KARTY, ale w Polsce to i usg by lekarz zrobił i co tam jeszcze.... tu na scan dostanę wezwanie i nie wcześniej niz po 12-14 tyg., do tego czasu, jeśli wszystko będzie OK, to na wizytach co miesiąc będą mi mierzyć ciśnienie, sprawdzać mocz wskaźnikiem i posłuchają bicia serduszka - to wszystko.

A co do Emilki - to może dlatego, że jest taka długa, miała mało miejsca w brzuszku i stąd teraz konieczność rehabilitacji.

reklama
Witam dziewczyny.Już wczoraj nie wchodziłam,bo pózno wróciłyśmy z parku,chodziliśmy ponad 4 godz i nazbierałyśmy prawie 2 reklamówki żołędzi,kasztanów i całe mnóstwo kolorowych liści,Moja Kornelcia miała przy tym straszną frajde,najbardziej podobało jej się jak Martyna położyła się na trrawie i ją zasypywałyśmy liśćmi,oczywiście Kornelcia pózniej sama próbowała kłaść się na trawie i zasypywać,ubawiłyśmy ze hej
biggrin.gif
Moje dzieciaczki jeszcze spią,a ja już w kuchni zaczynam szykować obiadek i miejsce do pracy dla moich małych artystek,bo już wczoraj Martynka zapowiedziała,że dziś robi zwierzaczki i malunki z wczorajszych zdobyczy z wyprawy do parku.

Witajcie. ja po wizycie tesciów. Będę dziś z krzykiem budzić się w nocy.Dobrze,z e mieszkają tak daleko. Horror. never again:wściekła/y:
Maciek był na pierwszej imprezie z kolegami z nowego Lo wrócił o 22 trzeźwy, ufff:-D
katrinka no w Pl tak by było, ale u was tam całkiem inna opieka. Przed porodem to lepsza ta polska. A Emilka to najprawdopodobniej przez mój cięzki poród ma to WNM. Tak podejrzewa ta neurolożka. Najgorsze, ze już ma dośc tej rehabilitacji i nawet bobath ja denerwuje. jak zaczynam jej ćwiczyć raczki to już płacze
agabeta a u nas jeszcze wszystko prawie zielone na drzewach wisi, na ziemi żadnych liści a dzis pogoda letnia wyjątkowo. Jak porobicie te wasze cudeńka to wstaw foteczki koniecznie.

Witajcie niedzielnie. Co tak pusto?Pewnie gotujecie rosół.Albo juz jecie. No ja dopiero gotuję.
U nas choróbsko się rozpanosza. Maciek zakatarzony z czerwonym gardłem i goraczką ja nie mogę śliny przełknąc, Mila śpi cały czas ale gorączki nie ma. Budzi sie tylko na jedzenie i zaraz znowu zasypia. W czwartek mamy szczepienie i mam nadzieje, ze bedziemy zdrowi bo jeszcze ktoś Milę zarazi
dry.gif
Pol pierwszy ma dziś wykłady i cały dzien po za domem. . Była sąsiadka z worem ubran dla Mili w większości zimowe kurteczki i kombinezoniki. Super
biggrin.gif

witajcie wieczornie..
wrócilismy szczęsliwie-ruch na drodze mały-140 na liczniku i dojechalismy w 2 godziny..
impreza u siostry udana-były tańce ;))

pod domem niestety nie czekał na nas Bono.......:(
pranie już sie suszy na ogrodzie..
dzieci śpią
ja też zaraz sie obrobie i kładę bo...nie ma jak to swoje łóżko.

Wisieńka-co tam teście nawywijali????;/
Katrina no tak,tam u Was inaczej do ciąży podchodzą na wizytach..
Agabeta no i jak tam dzieła???

pozdrawiam i ściskam..
jutro rano porozwożę dzieci i do pracy śmigam więc bede dopiero koło 17 na bb..
dobrej nocki kochane ;*

DObry wieczór.

Ja po nie fajnej niedzieli ( MAłgosia i Staś strasznie dali mi popalić :-( ) nie będęnic pisać. Jedynie prośba do Wisieńki o podanie na PM adresu do wysyłki sukienki. Kochana postaram się we wtorek nadać paczkę bo jutro jestem strasznie zabiegana.

Witam po weekendzie,wypoczete?mama05 super,ze wyjazd sie udał,i szczęśliwie wróciliście.A co do prac moich pociech to nie dokończone,bo w sobote mój mąż zrobił nam niespodzianke wrócił predzej z pracy,i pojechaliśmy w odwiedzinki do rodzinki do borów tucholskich,pochodziliśmy troszke po lesie,grzybków nazbieraliśmy,nawet Kornelcia znalazła jeden.Zdjęcie0284.jpg,Zdjęcie0282.jpgi tak nam minoł weekend,a arcydzieła dokończymy w tym tyg to powstawiam foteczki,a teraz lece do sklepiku po coś na obiadek,tylko brak mi juz pomysłów co wymslać na te obiady.Miłego dnia laseczki

Hej kobitki
mama o teściach szkoda gadać, opowiem ci jak się zdzwonimy. Przykro mi z powodu Bona, moze ktoś go przygarnął i sie odnajdzie. Miłego tygodnia w pracy i buziaki dla dzieciaków od cioci. Mam nadzieję, ze niedługo je do mnie przywieziesz:-)

Mnie coraz bardziej boli gardło, Miaciek lezy połamany i o 15 idzie do lekarza. Wiecie może co ja moge na to gardło brac jak kramie. Bo nawet z domowych czosnek, cebula, cytryna i miód odpada:szok:

reklama
witajcie kochane i wybaczcie moja ponad tygodniowa nieobecnosc,ale nie mialam czasu ani nastroju
od dzisiaj jestem bezrobotna...stracilam prace z dnia na dzien,w czwartek sie dowiedzialam,ze nie ma dla mnie w firmie miejsca...wiedzialam,ze tak bedzie dlatego zdecydowalam sie przyuczyc na operatora maszyn...niestety na przyuczeniu sie skonczylo...boli utrata fajnej pracy,zal mi ludzi z ktorymi pracowalam ponad dwa lata,ale mysle,ze moze tak mialo byc? moze to moj czas na rozkrecenie wlasnej dzialalnosci tutaj? normalnie 3 dni i mam wsio w domu posprzatane i juz sie zastanawiam co bede robic?? ale widze tez duze plusy::-)
musze schudnac,wiec wezme sie za siebie,bede miala czas na cwiczenia
musze nauczyc sie lepiej norweskiego,wiec bede miala na niego czas
bede miec wiecej czasu dla domu i dzieci
i co najwazniejsze -bede miala czas na rozkrecenie interesu,narazie szukam producentow i dostawcow,bo nie chce tracic czasu:happy:

kochane musze isc wylizac lazienke,potem odebrac dzieci,wiec wlece w miedzy czasie,zeby nadrobic chociaz pare dni
buziaczki i milego dzionka:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry