reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

reklama
Dokładnie to moja córeczka w grudniu skończy 5 lat a synek w sierpniu skończył 3.
Macie racje dziewczyny trzeba odważnie "świadczyć" o swoim stanie -bo to nie przestępstwo :) a zdrowie moje i dziecka jest priorytetem. Pozdrawiam

ja urodzilam majac 22-24-i 24 lata :-D najmlodszy urodzil sie 3 tyg. przed moimi 25 urodzinami

i powiem wam,ze sie chyba starzeje,bo jak sobie teraz przypominam jaki mialam kocioł to sie zastanawiam jak ja to ogarnelam:-D choc wtedy dla mnie to byla normalka i nic takiego hahaha

cześć babki:))
nie było mnie od weekendu ,ale standard-zalatanie...wiem,wiem,już nudna z tym jestem ;)))

Pawimi-lece-pędzę ;))

witam wszystkie nowe mamy na wątku:)

Zuz Inka zdrówka!!!

Magda-jak Bartuś??jak dziewczynki??

Lilka -kochana tulę i ściskam :)
mam nadzieje ,że kwiatki osłodziły trochę gorycz..

AnnaS-kochana...wlatuj częściej;)
cieszę się ,że witaminy pomogły-ja też muszę zakupić bo zwalniam obroty..

Wisieńka jak tam z Emilą???je już czy nadal kiepsko??

pozdrawiam i ściskam i zaraz lecę po spożywkę...

dobrze,że mamy w salonie masarzystkę-muszę sie umówić na masarz bo tak mnie plecy bolą ,że hoho;/

witajcie kochane,

Zuz-Inka - oj, nie choruj bidulko, ja tez sie trochę wystraszyłam jak mój mąż w sobotę zaczął być pociągający i kaszlący, na szczęście juz jest w miarę OK. Trzymaj się cieplutko i szybciutko wracaj do zdrowia!!!

mama - trzymaj się i wpadaj jak Ci czas pozwoli, udanych zakupów!

as-asia - ja właśnie spodziewam się trzeciego dziecka, termin mam na 1.06.2012 i uwierz mi trochę latek juz mam, ale to nie ma znaczenia, jeśli stan zdrowia fizycznie i psychicznie na to pozwala to czemu nie?????

reklama
Witajcie wieczorkiem. Jakoś ostatnio aktywnośc Mili mnie pochłania.
Lilka nie jesteś nienormalna, ja tez wolę przemyslane prezenty bo wtedy wiem , ze pamiętał i szykował a nie tak na łapu capu. A z tym oganianiem się to jest tak, ze jak zmusza sytuacja to i siły przychodzą:-D
zuzinka zdróweczka
mama w czwartek mamy szczepienie to zobaczę jak waga bo nie je za wiele
katrinka niezłe zachciany:-D
witam nowe mamusie.

Do góry