Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
. Nic jeszcze nie zakupione. Planuję w przyszłym tygodniu bo Paweł ma popołudnie a w środę rano jadę z nim do Wro to się obkupię. Znalazłam taki tani sklep z zabawkami w internecie i okazało się, ze jest we Wro. Kupimy kulę do raczkowania albo matę piankową. mają tam 40 elementów za 40 zł. Element 30-30cm. Nawet na alle nie widziałam taniej
Prawdziwe szaleństwo zacznie się przed świętami bo wtedy u nas większe prezenty i dla wszystkich. Wtedy tez odwiedze chrześniaków. Pomysłu brak zwłaszcza, ze Patrysia ma 11 lat i nie mam pojęcia co jej kupić bo z zabawek już wyrosła. W tamtym roku kupiłam jej książkę i kosmetyki dla dziewczynek do makijażu w bo tańczy tańce latynoamerykańskie i na pokazy się maluje. Teraz nie wiem.
wkurzyla mnie wlascicielka i tyle,sami maja dwa psy,tarantule a ja nie moge meic kota
walić ją