reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Azile z góry dziękuję :) zapytaj proszę co brac na to endo-brałam hormony Estrofem ,ale nie pomogły,tylko po nich tyłam... teraz biore witaminy jak b komplex b-100,omega 3 ..biore też acard bo on rozrzedza krew i podobno ułatwia zagnieżdżenie...

reklama
Mamo mnie jakos takie ogloszenie nie bawia:cool:

Witam!
Mama mnie dzis odwiedzila wiec poplotkowalysmy. Maciej lepiej ale wiadomo leczenie wdrozone to trzeba do konca. Pogoda . Chlopaki nakarmieni ogladaja bajki a Ania na probie zespolu wiec ja mam chwilke dla siebie :-)

Pozdrawiam!

Zuz Inka mnie tez nia,ale zagłosowałam z sentymentu na imię ;)) u nas też pogoda do bani-wieje,leje,pada śnieg i znowu deszcz-bez sensu!! zdrówka dla Maćka! i jaka decyzja z usg tym płatnym -idziesz?? nie wiem co mi sie porobiło z bb ,że nie moge pisać o odstępami tylko wszystko jednym ciągiem...jak chcę edytować to tez nie mogę;/;/

Witajcie:)

Maruś chory - ma zapalenie gardła :/ Na razie nie ma antybiotyku tylko ibum i tantum w aerozolu i tak 2-3 dni jak nie przejdzie to wdrożyć antybiotyk ... Dziewczyny zdrowe.

mama -
a055.gif
wierzę, że się uda w końcu ...

witajcie bladym świtem:)) my zaraz wychodzimy wiec wleciałam zyczyć miłego dnia i smacznej kawy.

Majqa zdrówka dla Marco...albo zabki Go męczą albo choroba...ukochać!!
i dzięki:*

Majqa zdrówka Marusiowi
Zuz-Inka Tygrysek z Listopadówek jest, gdzie byłam, ale nie głosuję, nie mam przekonania, kiedy nie jest to zgodne z moim gustem.
Kochane, moi pojechali na ferie, ale jescze nie czuję. Dom jak po tornado, Arti wymiotował dziś pięknie - centralnie na sofę z tkaninowym obiciem. Zresztą towarzystwo poospowe nie jest zdrowe generalnie. Arti jeszcze osrtupiały ostro na głowie, jeden strupek ma średnicę 6 mm :szok: Martyna kaszle kicha prycha etc. Ja też "lewa" jakaś. Ale za oknem białawo bo sypnął śnieg, szkoda, ze wyjść z domu nie mogę z nimi, bo się nie nadają :-( I tak sobie kiblujemy od ponad miesiąca...
Myślę o tym jak urządzić mieszkanie do końca, już czas, naprawdę.
Zmykam moje drogie. Miłej soboty!!!

Witam sobotnie:-)

Mama a gdzie to od rana się wybierasz????
Joas ospa juz na wykonczeniu wiec niedługo z dziecmi wyjdziesz na spacerek:-)

KOlezanka o 9.30 przywiozła mi swojego 9-cio miesięczne 10kg!!!!!!!! synka, rozebrała i mówi : tu masz pieluchy kaszke i deserek wracam za 3h!!!!!!!!! aaaaaaaaaaaaaaaa ja juz nie pamietam jak to jest z takim raczkującym bobasem, ciezki jest jak cholera, marudzi.. nie wiem czy mam juz mu dac jesc czy poczekać... ale ze mnie matka co
biggrin.gif
4 dzieci 5 w drodze a ja się stresuje ze bobasek marudzi aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

muszę miec go cały czas na oku.... miłej soboty dziewczęta!!

mama - dzięki, no niestety gardełko ma chore :)
joaś - dzięki, odpoczniesz trochę bez 3-ki starszych. A małemu zdrówka bez rewolucji żołądkowych :) i córci też zdrówka życzę, A Ty się kuruj, żebyś się nie rozłożyła. I miłego urządzania - jak ja to lubię ale u mnie już tylko szafa w zabudowie do sypialni została ... U nas też biało - dziewczyny już szalały w śniegu :))
sempe - dasz radę a i przypomnisz sobie co i jak ;)

reklama
Sempe, pocieszające jest to, ze przywykniesz do ciężaru. W jaki sposób? Otóż po pierwsze będzie rósł Ci brzuch, po drugie jak urodzisz maleństwo to w przedziale wagowym 3-4kg. Po trzecie będzie rosło stopniowo. Po czwarte nie będzie od razu raczkować. Po piąte wszystko CI się przypomni - mózg wiele pamięta. Po szóste... masz starsze dzieci zawsze chętnie Ci pomogą - nawet takie trzylatki - uwierz!!!!
Sempe ospa na wykończeniu, ale reszta się przyczepiła :-(
Majqa - mam duzo do wykończenia, a piąty rok mieszkamy tutaj, ale ciągle przebudowa, bo rodzina się rozrasta - jak kupowaliśmy była 3 dzieci :-D

Do góry