reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

reklama
Witam weekendowo :)

U nas wczoraj była taka beznadziejna pogoda, co kilka minut na zmianę słońce i wichura ze śnieżycą... Nie dało się wyjść z domu na spacer...
Za to dziś, za chwilę już, idziemy z dzieciakami odśnieżać chodnik, pierwszy raz w tym roku :-D Dzieciaki są zachwycone :-D

sempe - joaś ma rację tego się nie zapomina ;-) Dasz radę ;-)

mamo05 - kawy to ja dziś będę dużo potrzebować :sorry: Dzieciaki dały czadu w nocy ;-)

Miłego weekendu wszystkim!

Witajcie,jak zwykle w biegu ale chciałam zajrzeć na chwilkę:-)
Mama strasznie szkoda:-( ale &&dzlej trzymam.Z BB często tak mam.
Sempe zdrówka dla dzieciaków,jak odetchne po bliźniakach (co szybko chyba nie nastąpi:-p) moooże pomyśle o synu ale pewnie i tak się dziurawiec urodzi:-D jestem z nimi cały czas sama bo mąż wyjeżdza na tydzień i jest 2-3 dni i z powrorem
Czekolade z parówką moja siostra jadła jak była mała:-)
Moje maluchy ważą 12 i 11 kg a jeszcze mają 4 dni do 9 miesiąca:-D
Joaś żeby moje ktoś tak zabrał....Zdrówka dużo
My też ciągle w remoncie,właściwie od 3 lat:sorry: i jeszcze końca nie widać...
Majqa zdrówka dla Mareczka

Bliźniaki ostatnio buszują całe noce a ja śpie po 3 godziny:eek: niech ona mają już ze 2 lata..prrrrroszę
Dzisiaj przynajmniej spały od trzeciej w nocy do rana i jakoś żyję
Smiałam się że skutecznie mnie wyleczą z chęci posiadania większej ilości dzieci:-D bo wychowanie jednego malucha na raz to przy nich pikuś.
Cały dzień u nas wieje i śnieży i niestety pogody na spacery niema:no: a szkoda
Miłego weekendy dziewczyny:-)

No my w remoncie od 12 lat...ale taka nasza natura i jak dlugo nic sie nie dzieje to sie nam nudzi. Mnie sie juz wlaczyl syndrom wicia gniazda i mam ochote diametralnie zmienic nasza sypialnie...he he ja chce a maz musi projekt zrealizowac. na razie wiem ze techniicznie jest to mozliwe co wymyslilam

Poziomki
wiec widze ze masz jak ja maz tylko w weekendy

Pozdrawiam!

Zuz-Inka nawet nie bo nieraz nawet 9 dni go nie ma i wraca na 2-3 i tu nie ma reguły:no:
Ja też nie mogę długo wysiedzieć w tym samym otoczeniu:-D

reklama
Do góry