Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

sprawdz Kochana czy ta wysypka nie pojawia się na nogach i stopach jak zauwazysz to idz koniecznie idz do lekarza, jezeli wczesniej miał chore gardło a teraz ta wysypka to ja stawiam na 100% SZKARLATYNE!! przerabiałam to juz nie raz i wiele kolezanek dzięki mnie poszło do lekarza i dowiedziało się ze to szkarlatyna, powikłania są powazne a wdrozenie leku pozwala na uniknienie ichJoas ja to nie wymiguje się od macierzynstwa:-) nie wyobrazam sobie zycia bez tych wrzeszczących bachorków:-)wiecie byłam w koncu u lekarza rodzinnego, nie pisałam u nas co mi dolega od dłuszego czasu bo ciągle cos, boli mnie od października na plecach pod zebrami z prawej strony, sporadycznie bolało a teraz od 4tyg to juz 24h/ dobe!! spać nie moge ani lezec na prawym boku a jak juz leze to boli jakby rozrywało mnie od środka na plecach i do tego drętwienie nogi i ręki... poczytałam wczoraj w koncu na necie co to możliwe i dzis przestraszona poszłam, dostałam skierowanie na usg brzucha i nerek z podejrzeniem kamicy nerkowej, ciekawa sprawa ide w środe na 10.30 mam byc na czczomama - zdrówka życzę dla DomisiaU nas właśnie Maruś dostał wysypkiCzy po trzydniówce może być wysypany na całym ciele ale nierównomiernie? (tzn. na głowce ma na buzi nie, lewa strona brzuszka zsypana, prawa gdzieniegdzie ...)Dziś mi bb szwankuje :/
ciekawe jak dotrzymam z moimi mdłosciami do tej godziny!!