• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Mamo- wiem ze kawa wypłukuje magnez. Ale mam jedna rano zalecona bo mam mega niskie ciśnienie. :cool2:. Bardzo lubię kawę:). Dla tego pije po południu i wieczorem magnez na wyrównanie tego co wypłucze.

Ja nie wiem kto mieszka i tak jak Zuzia czekam na 30 tydzień na kolejne usg.
Katrina ja tez nie mam parcia na płeć , ale fajnie by było wiedzieć kto mieszka, żeby wyprawkę przygotować:)

reklama
WITAJCIE
biggrin.gif

żadko bywam bo od kiedy mąż przebywa 20h/dobe
biggrin.gif
w domu to spędzamy jak najwiecej czasu razem! wszystko robimy razem co się da
biggrin.gif
mamy tak od 8lat
biggrin.gif

w kinie znowu bylismy tym razem na CZŁOWIEK NA KRAWĘDZI ... tydzien temu na DZIEWCZYNA Z TATUAZEM

zabrałam się za "grzebanie w domu" segreguje papiery ubrania jakies stare sprzęty, wszystko układam i wywalam!!! wszoraj wszystko (posciele, materace, pluszaki itp) na balkon wynieslismy na ten mróz by roztocza poszły sobie
biggrin.gif
w poniedziałek wyjazd do Kudowy a ja juz doczekac się nie mogę i dzieciaki tez. Odliczają dni
biggrin.gif
a ja powoli myśle co zabrać... zawsze jak gdzies wyjezdzamy to pakowanie zajmuje mi wiele czau!!

PS od 1lutego jestem na L4 na którym mam wspisane LEŻEĆ
realmad2.gif
wszystko przez tę rwe i bóle plecwó i głowy ale co ja poradze ze mam motorek w dupce i mi się chce... robić a juz nie mówię o sexie
biggrin.gif
CODZIENNIE molestuje męża..

pozdrawiam Was wszystkie i do zaś!!

Mama swietne miejsce na wypoczynek w górach wybraliscie!!!

hej laski

nadal mrożno i nic si niechce tylko siedzie przy kaloryferze
w czwartek mamy choinke w szkole ja do błażęja do klasy mam kupic soki i owocebo co roku sie umawiamy kto piecze ciasto a kto owoce i tak w tym roku padło na mnie :tak::tak::tak: na 15 jade z błażejem do dentysty a tak mi się niechce bo zimnica taka :-(:-( a teraz lece coś upitrasic

witajcie

Azile - ja jestem w tej dobrej sytuacji, że.. mam po Alince dziewczynkowe ubranka, dla chłopczyka po moim bratanku. Kupiłam tylko kilka takich zupełnie białych do szpitala i to wszystko. Pościel do łóżeczka kupiłam kolorową w bębenki, śpiworek czerwony czyli w kolorach takich neutralnych.

Sempe a moj mezczyzna ostatnio jakos nie bardzo chce byc molestowany bo mowi ze sie boi o mnie i o dziecko...niby ladnie z jego strony ale co ja poradze ze mi sie chce:-p
Udanego wypoczynku!

witam sie po pracy...

Azile też lubie kawkę :)
&&&& za usg w 30t.c. aby sie dzidzia ujawniła;))

Zuz Inka nadal &&&&&&&& za środę :)

Wisieńka,Joaś jak u Was???????????

Pawimi Ty już sie nie opalaj tylko wracaj do nas;)

Katrina fajnie,że masz ciuszki dla dzidzi :)

Bodzio witaj..powodzenia u dentysty..

Sempe cześć kochana.
dzięki-mam nadzieje ,że wypoczniemy w tych górach :))
udanego wyjazdu Wam życzę :))

pozdrawiam pozostałe babeczki i mocno ściskam ..

Witam:-), moje dzieci wrocily wczoraj w nocy z Florydy z Disneyowskiego swiata bajek, Oli ma pyszczor opalony na maksa jak indianin, zadowoleni do granic mozliwosci, obaj przezyli, widze ze Vincent troche steskniony za mamusia ale opowada mi z rozmachem ile to mial zabawy. Siedze dzis z nimi w domu bo przeciez po polnocy do chalpy sciagnelismy i nie bylo sily zebym ich do szkoly dzis wyslala.
A nam rano panowie robili wiosnenne porzadki na osiedlu, zbierali smieci, polamane galezie i krzaki, podsypali trawke bo taka ladna zielona sie zrobila z tego ciepla hahaha, normalnie wiosna czuc na calego:tak:
Dzis kucharze troche skoro mam wolne, cos tam pieke, gotuje, jakies pranie moze nadrobie, w koncu przywiezli 2 walizki smierdzacych laszkow. Aaaa i pozniej poogladam zdjecia, mam jakis link z kodem do zdjec nawet jeszcze nie zerknelam co to za skarby tam sa. Podobno ponad 5 stow to kosztowalo:szok: kurcze wiedza na czym kase zarabiac:eek:

Milego dnia!

Pawimi nono no!!! to chłopcy wybawieni na maxa widzę ;))

a ja dziś jestem dumna posiadaczką rzęs hahahahaaa
swoje mam takie krótkie ,że hoho-więc dzis mi koleżanka kosmetyczka zrobiła rzęśy metodą 1 do 1 i mam wachlarzyki:)) nie muszę tuszować a widać :):):)

och mamo rzes ci zazdroszcze na maxa zawsze chcialam sobie zrobic,ale boje sie czy to bedzie naturalnie wygladalo????
sempe i izulko wy ciezarne zboczenice zazdoscic tylko takiego parcia na sex hihi moj to narzeka ,ze ja tylko licze i atakuje go jak sa dni plo......e :happy:polowanie trwa
pawimi nas tu drazni soczysta trawka,kiedy za oknem mroz.wysciskaj chlopcow a jak Twoja najstarsza pociecha???

reklama
Iwet - najstarszy jutro rusza w pole;-) na kilka dni, pozniej przerwa 3 dni, pozniej znowu w pole na kilka dni, pozniej przerwa 2 dni, a pozniej w pole na miesiac, przerwa na kilka dni i sru do afganu:no: na 7 miesiecy.....Walnal sobie ostatnio kolejny tatuaz....na cale plecy :szok: krzyz celtycki w roza i w srodku rozy wyryte imie babci (mojej mamy ktora zmarla na raka jak mial 12 lat). W sumie chyba najbardziej mi sie ten podoba z jego kolekcji aczkolwiek okropnie wielki bo na cale plecy i az trzy tyg. mu go koles robil. Nawet nie chce wiedziec jak bolalo...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry