reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

ANIA-uper ,ze dziewczynki w przedszkolu a Ty masz choc troche czasu dla siebie i mozesz odpoczac:tak:ja kapturki mylam a potem wypozalam,probowalam karmic bez kapturka i z prawej piersi jakos szlo-Zuza ladnie jadla a Domi bez kaprurka ciezko-jednak kapturek jest troszke wiekszy od sutka i wygodniej go chwycic tak wiec karmilam przez kapturki. a jesli chodzi o smoczka to moje zadne nie chcialo-nawet jak przytrzymywalam palcem smoczka ,zeby zazsali to absolutnie-jak puscilam to odrazu wypluwali-widocznie tyle ile ssali mleko im wystarczylo,nie mieli silnej potrzeby ssania. kochana jak masz pytania to pisz w miare mozliwosci bedziemy Ci podpowiadaly:tak: ZUZKUS-jak tam Twoje sprawy...czekamy na wiesci!!!!! WERONICZKA-wtam:-D

reklama
Dzieci padły a nam właśnie zalało kuchnię:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: dobrze że mąż się skapnął szybko bo raczej nie zdążyło zalać sąsiadów z dołu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: chociaż cholera wie

Weroniczka,

o rany, mam nadzieję, że sytuacja szybko opanowana, sąsiedzi nie zalani i nie ma większych szkód..

Zuskus,

no właśnie, czekamy na wieści !!

Mama05,

o kolanach już nie myślę, chyba że muszę przyklęknąć :-D
Niestety Amelka dalej taka złośnica, no nie mogę czasami z nią, taka mała cholerka się zrobiła :zawstydzona/y:
A jak tam u Ciebie, jak dzieciaczki ?? Do czerwca już bliziutko, cały czas trzymam kciuki :tak:

AnnaS,

kochana, wypoczywaj kiedy tylko masz okazję, dobrze że dziewczynki chodzą do przedszkola, tak jak sobie to wcześniej zaplanowałaś :-) Trzymam kciuki za Twoje karmienie, pozytywne nastawienie to juz połowa sukcesu ;-)

Pawimi,

a gdzie Ty jesteś ?/ Co tam u Was, byliście na tej wystawie ?

I Bodzio się coś nie odzywa..

Hej kochane
Dzieki za kciuki!!! Chodzilo o to ze M pojechal dzis na rozmowe w sprawie pracy...i spotkal znajomego kierownika...jestesmy wiec dobrej mysli. Jutro bedziemy wiedziec na pewno. Praca dobra, blisko domu i taka o jaka M chodzilo. Mam nadzieje ze ja dostanie!!!

Weroniczka i jak sasiadow nie zalalo?
Aniu przy Maluszku to i pol godzinki odpoczynku dobre:tak:
Mauren jak nastruj na dzisiaj?:-)
Mamo5 pozdrawiam!
Lilka, Bodzio co u Was?:nerd:

Pozdrawiam!:-):happy::-)

WITAM ,Weroniczka-jak tam na polu bitwy-sytuacja opanowana????a co sie stalo-laziwnka czy kuchnia???? ZUZKUS-no za taka sprawe to bede jeszcze dzis trzymala kciuki:tak:mam nadzieje tak jak Wy ,ze sie uda-skoro praca taka jaka chcial i do tego blisko:-Ddaj znac koniecznie od kiedy maz zaczyna;-) MAUREEN- tak czerwiec coraz blizej a mi wciaz dzidzia "siedzi w glowie"kazdego dnia budze sie i mysle o Niej ,zasypiam i mysle...musi nam sie udac!!!!!!!!!!takze dziekuje za trzymanie kciukow i poprosze o jeszcze:tak::laugh2:a jesli chodzi o dzieci to sa zdrowe,Zuza chetnie biega do przedszkola,Domino urzeduje ze mna w domu-dzis wzielam z przedszkola listy zgloszeniowe-od marca sa zapisy dzieci na wrzesien ,a teraz zapisuje tez syna.6marca mamy drzewi otwarte,wiec pojdziemy,zeby zobaczyl gdzie bedzie chodzil. PAWIMI-u nas ranek a Ty pewnie zaraz kolacja,co??:rofl2:pozdrawiam.ANIA-jak tam po nocce??dziewczynki w przedszk.to masz czas nauczyc sie potrzeb Fabianka i juz niedlugo zycie wroci na wlasciwe tory. umowilas sie do ginek.na wizyte kontrolna-po 6 tyg.od porodu dobrze jest ,zeby zajrzal i zobaczyl zy wszystko sie dobrze zagoilo.zeby ta pogoda sie juz poprawila to i Tobie bedzie lepiej,nie ma to jak spacer w slonku,ptaszki spiewaja,synek spi-zyc sie chce a w taka pogode jak dzis to by sie tylko spalo...:sorry:scikam Was.

Ostatnia edycja:
Hej!
Wpadam napisac ze z rana do M dzwonili z innej pracy i bylaby od polowy marca, ale wolal by ta co byl wczoraj wiec czekamy

Mamo ja tez caly czas mysle o dzidzi... i smiejemy sie ze najlepiej zebym wpadla bo swiadomie to sie chyba nie zdecydujemy bo jeszcze nieteraz a nie na ten miesiac...ale baaardzo mi sie maluszek marzy:tak: wiec moze razem bedziemy suwaczki tworzyc. U mnie tylko jak pomysle o rodzinie...uuu znowu dziecko, nic nie uwazacie a po co wam:crazy: Ale co sie bede ludzmi przejmowac, w koncu my je wychowujemy i utrzymujemy

Pozdrawiam!

ZUZKUS- ja Cie doskonale rozumiem,u mnie potrzeba posiadania maluszka jest tez bardzo silna:tak::-Da gadaniem ludzi w ogole nie bede sie przejmowac i dobrze,ze Ty tez nie-do gadania kazdy jest pierwszy:sorry:niech sie kazdy zajmie swoimi dziecmi to bedzie najlepiej-tak jak piszesz to Wy bedziecie wychowywac i utrzymywac.nam tez niektorzy zadaja pytanie-a nie lepiej ta kase na wakacje przeznaczyc......................:crazy::wściekła/y:no nie rozumiem tego-jaka kase-przeciez ja nie mam na kupce odlozonej,bedzie sie na bierzaco rozne rzeczy kupowac itd.a poza tym wakacje z maluchem tez sa mozliwe-rok temu bylismy wszyscy w Grecji i jak urodze na wiosne to np.jesienia mozemy leciec do Turcji bo dzieci do 2 lat maja pobyt gratis. trzymam kciuki nadal i widze,ze sprawa z praca nabiera rumiencow-juz ma 2 propozycje:-Dzawsze to fajnie jak na sie z czego wybierac:happy:zycze madrej i dobrej dle Was decyzji.do napisania:rofl2:

Hej Babeczki,

Zuskus,

no, jakie dobre wieści, super :-) Życzę Wam, żeby mąż dostał pracę, która Mu bardziej odpowiada:tak:

Mama05,

fajnie, że synuś będzie chodził do przedszkola, moja Amelka jeszcze jest trochę za mała.. Więc jak się dzidzia urodzi, to będzie jeszcze siedzieć w domku.. i juz teraz zastanawiam się jak to ogarnę :eek::zawstydzona/y:

Pawimi,

gdzie nam zniknęłaś ??

Miłego dnia :-)

reklama
Hej Babeczki,

Zuskus,

no, jakie dobre wieści, super :-) Życzę Wam, żeby mąż dostał pracę, która Mu bardziej odpowiada:tak:

Mama05,

fajnie, że synuś będzie chodził do przedszkola, moja Amelka jeszcze jest trochę za mała.. Więc jak się dzidzia urodzi, to będzie jeszcze siedzieć w domku.. i juz teraz zastanawiam się jak to ogarnę :eek::zawstydzona/y:

Pawimi,

gdzie nam zniknęłaś ??

Miłego dnia :-)
MAUREEN-zobaczysz da sie to ogarnac,ja tez mialam 2 letnia Zuzie jak urodzilam Domisia i dalismy rade choc na poczatku trzeba bylo dobrego planu dnia,zeby sie wszystko trzymalo kupy:tak:;-)wierze w Ciebie i glowa do gory bedzie dobrze-w razie co pisz-zawsze jakas rada sie znajdzie:-D

Do góry