mama05
prrrryy szaaaalona :))
ANIA-ciesze sie,ze pokonalas pierwsze problemy z karmieniem i teraz powinno byc lepiej-Fabian nauczy sie ssac i wszystko bedzie si.
a jak maz sie odnalazl w tej sytuacji????byl z Toba przy porodzie???? jesli nie chcesz -nie pisz. a jesli chodzi o zamkniety to dziewczyny chca otworzyc watek gdzie jest sie tylko na zaproszenie i tam mozna pisac nasze "sprawy"o ktorych nie chcemy pisac tu na ogolnodostepnym forum.
ja sie dostosuje. pozdrawiam pozostale mamuski
MAUREEN-...wiesz
a jak maz sie odnalazl w tej sytuacji????byl z Toba przy porodzie???? jesli nie chcesz -nie pisz. a jesli chodzi o zamkniety to dziewczyny chca otworzyc watek gdzie jest sie tylko na zaproszenie i tam mozna pisac nasze "sprawy"o ktorych nie chcemy pisac tu na ogolnodostepnym forum.
ja sie dostosuje. pozdrawiam pozostale mamuski
MAUREEN-...wiesz

wszystkie sprawy pozalatwiane,zajechalismy z dziecmi do Mc Donalds'a-raz na jakis czas Ich zabieramy i objedli sie tak,ze dzis ida spac bez kolacji-to znaczy corka juz padla i spi od 19.30 a u nas teraz jest 19.45 a syn konczy kapanie i tae do spania. pozdrawiam. u nas pogoda tez nie najlepsza,nie pada,ale jest +1 i mamy tu mega odwilz-plywac kajakiem mozna a nie jezdzic autem

dzieci prawie spia, ale w kazdym razie leza wiec mam chwilke na BB.

Tutaj trochę mocniej posypało przez 3 dni, było troszkę mrozu i Anglicy już panikowali, nawet niektóre szkoły były zamknięte
Oni tutaj nie są przyzwyczajeni do takiej pogody.