Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

, wieczorem ma byc kolejna sniezyca, troche mniejsza ale jednak....ja wczoraj kupilam sobie troche szmatek wiosennych (zaznaczam SOBIE - nie dzieciakom:-):-)
) i smialam sie do kolezanek ze skoro wiosna nie chce nadejsc samoistnie to moze sie porozbieram i polansuje wiosennie to zaraz lody stopnieja

.
zycze,zeby wszelkie smutki Was opuscily i problemy zostaly szybko rozwiazane-u mnie dzis piekne slonko,pogoda optymistyczna to i humor dobry-bylam dzis z synem na kaluzowej przygodzi-ale bylo radochy z chlapania-kaloszki na nogi i do przodu,jaki byl zdziwiony,ze moze wejsc do kaluzy
no nic Domi sie obudzil to jedziemy po Zuze do przedszkola.buziaki
u mnie wszystko gra,Zuza w przedszkou a ja mam dzis meza w domu bo brat mial przyjechac i wzial wolne a brat nie przyjechal wiec jestesmy sam z Dominikiem i jakos tak nam "dziwnie" jak jest 1 dziecko bo bark zajecia- w weekendy jestesmy zawsze 4ka a w tygodniu ja jestem z Domisiem a Zuze odbieram o 16 Tom w domu po 17 wiec znow jestesmy we 4ke. a dzis w 3ke i w zasadzie ja siedze na BB Tom poukladal sobie w szafie-bo co ja poukladam to raz,dwa i znow misz-masz to teraz sam sobie poukladal i zobacze kiedy bedzie balagan
teraz sprzata lazienke i mowi-ty sobie pisz a ja ogarne chate-NIE MA SPRAWY

pozdrawiam i sciskam.czekam na wiadomosci od Was;-)

a napisz mi jak wyglada sprawa przy trzecim dziecku-bardzo odczuliscie finansowo jak Malgosia sie pojawila???ja sie tak zastanawiam jak pewnie wiekszosc mam czy damy rade bo o inne sprawy sie nie martwie-maz jest pomocny,organizacyjnie sobie poradze tylko o te finanse chodzi.jak to u Was wygladalo??
a najstarszy syn nie jest w przedszkolu??sciskaj maluchy od cioci