reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

reklama
weroniczka - 10 lat to kawał czasu :) wszystkiego dobrego dla Was :)
Maureen - nie przejmuj sie niejadkiem.. moj Michał w wieku 2-3 lata przez ok 3 miesiace jadł wyłacznie kajzerki i popijał wodą :/ a im bardziej starałam sie go zachecic do innego jedzenia, tym bardziej histerycznie na nie reagowal, wiec odpusciłam i w koncu mu przeszło, sam poprosił zebym dała mu moja kolorową kanapke w zamian za jego sucha bułke :D

chyba zrobiłam sobie nawał :( na zły humor cyca ciagle dawałam a teraz mam mały (jak na razie) kłopot :/

witam was znowu ostatnio miałam awarię zaczęło mi się dymić z przedłużacza zwarcie jakieś się zrobiło , więc jak już pisałam mam trzech synów ,
pierwszy urodził się Max chcieliśmy pierwszego syna i udało się , potem celowaliśmy w dziewczynkę ale mój mąż nie celował za dobrze i takim sposobem urodził nam się drugi wspaniały syn Alex po trzech latach naczytałam się w necie jak zaplanować płeć dziecka :sorry: i znowu rozpoczęliśmy staranka o siostrę dla naszych smyków i tak oto mamy trzeciego wspaniałego syna Kacperka , no cóż mam szczęście do facetów ,
a poza tym siedzę w domu na wychowawczym a i tak wciąż jestem w biegu , na forum przeważnie zaglądam w trakcie karmienia mały je a ja mogę sobie jedną ręką poklikać przyznam się bez bicia że do zorganizowanych nie należę :zawstydzona/y:, zawsze szłam na żywioł ale przy dzieciach nie zawsze się to sprawdza , i szczeże podziwiam mamy które jeszcze mają czas iść do pracy , ja tak się zbieram żeby wziąć się za siebie ale motywacji jakoś mi brak może dzięki wam uda mi się w końcu jakoś zorganizować ale się wam tu rozpisałam na razie to tyle o mnie

Witam drogie mamusie...w tej chwili 29 stopni na termometrze rano zawiozlam najmlodszego na rytmike do szkoly muzycznej - po raz pierwszy mial dzis te zajecia, musze przyznac ze fajne sa i z pewnoscia bedziemy kontynuowac...pozniej bylam umowiona z klientka na krotkie review, razem mialysmy troche rzeczy do obgadania na biznesowej plaszczyznie a poniewaz ma synka w wieku Vincenta to podjechalysmy najpierw po mrozona kawke a pozniej wozeczkami na plac zabaw, tam dzieciaki sobie szalaly a my z nasza kawka w rekach prowadzilysmy nasza dyskusje. Polaczylam przyjemne z obowiazkiem:tak: W zasadzie przed chwila przyjechalam, wreczylam Vincentowi lunch do lapy i swoja zabytkowa Emmaljunga przemaszerowalismy nad jeziorko na krotkie 15 minut, jak zjadl to sam chcial do domu wracac i mowi mi "Vincent chce spac"...pomaszerowal odrazu na gore i sam wpakowal sie do lozka. Mam teraz chwilke dla siebie..

Weroniczka - gorace gratulacje z okazji Rocznicy Slubu:-)

wlecialam tylko na chwilke,zeby Wam zyczyc dobrej i spokojnej nocki,zebyscie pospaly i dzieci tez:tak::tak::tak::tak::tak::tak:a jutro widzimy sie rano z kawka-MAYREEN- czekamy na wiesci po wizycie-konsultacji;-)

taszka - kiedy rozpoczynacie starania o dzewczynke? :)

ja dzis byłam w szkole, i jak zwykle po mojej tam wizycie reszta dnia była kiepska :/
nastolatki sa takie trudne :/

Od godziny walcze z kompem, bo stare pudlo i sie mu nagle czyszczenie dysku wlaczylo :szok: potem sobie sciagnal jakies aktualizacje i chcial zainstalowac...ehhh stary grat, juz myslalam ze mu procesor skopie.

Taszka bo to jest sztuka zrobic "dziure w dziurze " ;-) :-D
Mama a co Ty tak wczesnie do lozka???
Pawimi to milo taki biznes prowadzic :-)
Iza i jak Gaja nie goraczkuje?

Pozdrawiam i ide zajrzec na inne watki

zapomnialam o najwazniejszym.......dzis moje dziecko konczy 17 lat....o 16.32 ktos mi ukradl 17 lat z mojego zycia bo za cholere nie moge wydedukowac kiedy to niby minelo....ale fakt, wiele sie za ten czas zdarzylo, oj wiele....

ja dzis byłam w szkole, i jak zwykle po mojej tam wizycie reszta dnia była kiepska :/
nastolatki sa takie trudne :/
w ogole nawet tego nie pisz....twoj dopiero wkracza w ten wspanialy wiek........

reklama
pawimi - wszystkego dobrego młoda matko starego syna :))
myślę że matki powinny zawsze dostawać życzenia i kwiaty od swoich dzieci w ich urodziny ;) szkoda że na to nei wpadłam, jak jeszcze mogłam tak honorować moją Mame...

zuzkus - dzięki za pamięc :) Gai do gorączki dziś doszedł lejący katar :/ ciekawe jaka noc będzie...

ale i tak wolę lejący katar nemowlaka niż problemy dorastania ... :(
dobrze, że akurat dziś doszłą chusta, przynajmniej jeden przyjemny moment w tym trudnym dniu...

Do góry