reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

PAWIMI- widząc Twoje fotki jakie wstawiasz z dekoracjami to domyslam sie ,ze masz piekności w domu:))

ja na ogrodzie też mam kwiaty ,ale mniej-wiecej mam iglaków,krzewinek i tuj.

reklama
ewunia,izulka Boze jakie pieknosci,dajcie pochrupac,normalnie wasze dzieciaczki sa takie slodkie ze chcialoby sie je zjesc!! Haniula ma fajne doleczki:tak:

ja w dwupaku nadal,poczytalam was i zmykam,maz zaraz bedzie i bedziemy namawiac mlodego n:tak:a wyjscie,od jutra tatus zaczyna drugi porodowy urlop,hahahaha:-D

ewunia ty juz chyba rodzisz???????????

BEDISMALL- przyjemności [FONT=&quot]
a055.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
d010.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
f010.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
a060.gif
[/FONT]

ja sie wlasnie dowiedzialam ze moj tatus od tygodnia jest w szpitalu, zostal zabrany w ciezkim stanie nieprzytomny, ma silne zapalenie pluc i stan przedzawalowy:-(

Cześć dziewczyny,,,
Pawimi bardzo współczuję i mocno tulę. Mam nadzieję że tata szybko z tego wyjdzie!!!

Izulka pięknie na tej wyspie i widać że Hani się bardzo podobało ciepełko i plaża:-) Zazdroszczę wypoczynku na takiej śłicznej wyspie...

Bedismall ja nie rodzę ...:-( I zaczynam myśleć że to samo nie przyjdzie. Mam teraz taki kryzys. Kolejną noc sie męczyłam ze skurczami- mniej lub bardziej regularnymi i oczywiście o 3 nad ranem przeszły...:wściekła/y: Już tak bym chciała być po... Wszystko mnie boli i nie mogę się wyspać. Oczywiście odbija się to na całej mojej rodzince bo taka nerwowa jestem że kazdy drobiazg mnie irytuje. Wiem marudzę ...

Mama my też próbujemy Hanie wygonić ale jak widać rezultaty marne:wściekła/y: Dobrze chociaż że samo wyganienie jest niezwykle przyjemne:-D:-D:-D

Dziewczyny trzymajcie kciuki żebyśmy wreszcie obie z Bedi się rozsypały!!!

pwimitrzymaj sie kochana, bardzo ci współczuje

ciężaróweczki rozpakowujcie sie szczęśliwie :)

mój maluch już za trzy tygodnie skończy roczek, ech jak ten czas zasuwa.... powiedzcie czy coś oprócz słodkości na roczek sie robi??? mały tak bardzo chciał siostrom zabrać kucyki Pony, że zrobił samodzielnie 6 kroczków a tak poza tym to też po 3-4 i szuka ręki, boi sie dalej.

super wakacje, zazdroszcze :)

reklama
EWUNIA- wyganiaj Hanie,wyganiaj -w koncu poslucha :tak::tak:
ANNA.S- witaj kochana;-)jak tam na nowym mieszkanku ????

bylam na spacerze z rodzinką i o godz.13.21 dostalam smska od BEDISMALL

MAM SKURCZE CO 5 MINUT I KRWAWIE..PRZEKAŻ DZIECZYNOM .CALUJE.

Odpisalam,ze trzymam &&&,ze jestem z Nią i powodzenia życzylam !

Kochane-rodzimy z Bedi!!:-)
jeszcze troche i zostaniemy znowu ciociami:tak::-):-):-)

Do góry