reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

reklama
Pawimi- pomodlę się za Twojego Tatę *

Bedi- życzę szybkiego porodu *

Ewunia- dobrego porodu*

Zuskuz- dużo zdrowia dla Was

Mamo- prosimy teraz o wieści o dziewczynach , a za jakiś czas o sobie ;)

Hania ma ogromną bulę na dziąsełku, wyłazi jej dolna 4, popłakuje,co się dzieje w nocy-pominę milczeniem...

Pięknie zaczęła chodzić, wczoraj po 3 kroki a dzisiaj już po 20:) Rozczulająco to wygląda, kręcenie zadkiem:) Jeszcze nie skończyła 11m a można na spacery za rączkę z nią chodzić. Ale to jak cała moja trójka spieszy się do chodzenia z nami ...po górach:))Niech już wiosna przyłazi to ruszymy. A ja co zamknę oczy, to widzę ciepełko i zieloności wyspy. Otwieram i za oknem ...szarość wielka. To niesprawiedliwe. Tam ludzie maja od rana mnóstwo energii do zycia właśnie przez słonko. A my oprócz normalnych problemów jeszcze musimy walczyć z utrudnieniami klimatycznymi:(

Pomimo tego życzę Wszystkim dużo ciepła:)))

Hej, witajcie znowu w zimowym świecie. U mnie nasypało przez noc, ze hej.

Ale co z Bedismall

Mamo, jakieś masz wieści? Czekamy

Idę robić dużą miskę kaszy żarłocznej-Hance bo zaraz przegryzie szczebelki łóżeczka.

Ale będę patrzeć czy coś wiadomo o Besmall i Ewuniaf

Bedismall gratuluję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Duży syneczek:):tak::-)
Dziewczyny trzymajcie za mnie kciuki zaczęły sie ferje u nas a ja z dziećmi wszystkim w domu, obym nie zwariowała:-):tak::szok::-D.

AZILE- mówisz -masz- &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& dla Ciebie -bedzie si-żeby tylko nie padalo to zawsze mozna choć na spacer wyjść zeby sie wybiegaly i pozbyly troche energii:))

ja mam ferie w przedszkolu pierwsze 2 tyg lutego-tydzień beda chodzic a tydzien ze mną :)

ja juz po sniadanku,kakao wypite wiec zmykam bo odkurzacz wola :)

ale bede zaglądać !

Bedismall gratuluję i witaj w świecie potrójnych mam:)

Pawimi współczuję kochana. Trzymaj się dzielnie i życzę dużo zdrowia dla taty. Oby wyszedł z tego bez większego uszczerbku na zdrowiu.

Zuzia dużo zdrowia dla Was kochana.

Izulka witaj po wakacjach. Ale zazdroszczę Ci takiej podróży. Oj przydałoby mi się tak gdzieś daleko wyjechać.

Reszcie posyłam całuski. Miłego dnia dziewuszki.

reklama
Bedismall Kochana serdeczne gratulacje!!!!! NO i jaki duży ten twój synuś!!! Kawał chłopa :)
Dzielnie się spisałaś!!!

A u nas dalej nic :( Zawieźliśmy Kasie do przedszkola to oczywiście komentarze w stylu "to pani jeszcze chodzi z tym brzuchem???" Już mam coraz bardziej dosyć tego wszystkiego. Bół pleców jest coraz bardziej nieznośny, a główkę czuję już od 2 tyg....

Azile 3mam kciuki żebyś nie zwariowała!!! :)
Pawimi jak tata?
zuzkus jak zdrówko dzieci i mężusia?

mama a ty tylko sprzątasz i sprzątasz!!! Usiądź sobie kobieto i poodpoczywaj trochę!!
Izulka to twoja Hania taka sama żarłoczna jak mój MIchał!!! I dosłownie mamy poobgryzane szczebelki od łóżeczka:-D

Pozdrawiam serdecznie resztę dziewczyn!!!

Do góry