Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

a storczyki mam identyczne jak twoje,hehe,takie same kolorki,jutro wkleje swoje,a chcialam jeszcze pochwalic twoje doniczki...wozka nie zamowilam bo mielismy sytuacje patowa z mezem,on chcial czerwien pomarancz a ja nienawidze pomaranczowego!! a inna opcja to tylko szary,wyboru z kolorem nie ma bo produkcja idzie tylko w jednym kolorze i zmieniaja tylko raz na sezon,dziwnie troche,no w kazdym razie on chcial ten czerwono cos tam a ja nieidopiero sie dogadalismy jak teraz z pracy dzwonil,bo ma nocke,wroci dopiero 00.30
Jak sie przeprowadzilismy tutaj do domu i zaczelismy wieczny remont przestalam miec dla nich czas, zreszta przeprowadzka mi je tez zaczela niszczyc no i tak po kolei umieral jeden za drugim....teraz nie mam ani jednego zywego kwiatka. Tylko te w ogrodzie.