reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

WERONICZKA- najważniejsze,ze aparat sie znalazl ,ze z Toba wszystko si i wogóle [FONT=&quot]
c007.gif
[/FONT]

PAWIMI- dziekuje ...mam nadzieje jak w każdym cyklu ze moze tym razem... [FONT=&quot]
a115.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
a207.gif
[/FONT]

reklama
ojojoj weroniczka weroniczka,no to sie usmialam:-D

my dzis polowanie na wozek zaczelismy,wypuscilismy sie na miasto,a pani w sklepie mi mowi ze wozek ktorysobie upatrzylam bedzie dopiero dostepny w magazynach 3 lutego,a dostawa do domu 4-5 dni roboczych i pyta na kiedy mam termin,a ja na to ze MIAŁAM juz na poniedzialek,popatrzyla dziwnie i pokrecila glowa ze wczesniej nie da rady,hehehe,a ja tam sie nie czuje porodowo wcale,kurcze:sorry:

witam
dzis dzien mam pod zdechłym psem!

jakos się dziwnie czuje, cały dzien przysypiałam gdziekolwiek usiadłam!!
wszystko co robiłam to z automatu, zero energii gotowanie sprzątanie zajmowanie się dziecmi zakupy zero uczyć, jak taki robot wszystko robiłam automatycznie:-(

chyba muszę się dziś porządnie NAOLIWIĆ!!!! tylko ze tak sama to tez dziwnie, małżon wróci w nocy...

Mamuśki rozpakowywać się natychmiast bo siedze i myśle o Was ciągle!:rofl2:

Az mi jeszcze bardziej zimniej zrobiło jak przeczytałam ze u Pawimi jest -25 stopni!!!! chyba bym juz wykorkowała!

Ewunia dziewczynki juz zdecydowanie lepiej, z Młodym gorzej dzis ni eprzyszedł bo rodzice poszłi z nim do homeopaty!!! Kuźwa jak Go wyleczą to ja będę HANS KLOS!!!

IDĘ MOZE JESZCZE ZAJŻE:-) chyba ze się ululam na cacy:-)

BEDISMALL- ale zamowilaś ten wozek w koncu ??:)))
SEMPE- jak masz ochote to ululaj sie ,choćby sama:)

EWUNIA-ostatnia fotka to te "zaczepy"do stirczyków..
1 i 5 fotka to 2 storczyki ktore mi wlasnie wypuszczają nowe pędy:)
2 i 8 fotka to storczyk ktory mi "odbil" od korzeni
3 fotka to nolina-taki kwiat co wygląda jak pokręcone wlosy na malym pniu
4 to dracena
7 i 9 to zamiokulkas-bardzo wdzieczny kwiat:))

mialam jeszcze inne aporobione fotki,ale widze ,ze nie weszly....

Sempe a dlaczego nie mieliby wyleczyć małego ? Takie dnia to współczuję. Znam ten ból bo czasem też mi się zdarza że wszystko robię tak naprawdę śpiąc w środku. Ach... Życzę jutro dużo siły.
mama śliczne te storczyki masz. Zazdroszczę.

Witam,
13.01 urodziła się moja córeczka Julia Wiktoria - mój trzeci maluch :) :) :) :) :)

Mam pytanie do DOŚWIADCZONYCH już mam TRÓJECZKI: jak sobie radziłyście z tym, żeby noworodek nie złapał infekcji od starszego rodzeństwa????????? Wiadomo, że każda infekcja u tak małego dziecka jest niebezpieczna i może zakończyć się szpitalem a z drugiej strony trudno się izolować będąc w jednym domu.

Właśnie wróciłam ze szpitala ale zamiast do domu pojechałam z Julią do rodziców, bo dzieci są chore (chodzą do przedszkola, chodzą tam raz w miesiącu: po tygodniu są chore i potem 3 tygodnie kurują się w domu i tak wkoło), z dziećmi mąż ale nie możemy tak być osobno i nie widywać się z pozostałą dwójką - strasznie za nimi tęsknię.

doradźcie coś

WERONICZKA- dziękuję :))
MILA_MAMA- na pewno kobietki coś Ci doradzą ..ja nie pomoge bo ja mam dwoje dzieci z lata i nie mialam tego problemu..przykro mi ,ze maluszki chorują i ze musicie byc osobno :(

GRATULUJE CÓRKECZKI!!!

mila noworodki mają naturalną "barierę ochronną" i ciężko jest je zarazić, zwłaszcza jeśli karmisz piersią. Ja kiedy przywiozłam MAłgosię za szpitala Chłopcy chwycili anginę. Ja również od nich zarziłam się i mimo że w ogóle nie izolowałam malutkiej od dzieci nie chorowała.

reklama
uff dzieczynki spią:-)

mąż wyjechał własnie z Wrocławia, jak dobrze pójdzie to za 3h dojedzie:-)

MILA zgadzam się z Weroniczką, nie powinnas się teraz izolować, dzieci tęsknią Ty też:-) jak ja wyszłam z Alicją ze szpitala to po 3tyg złapała juz taki katar ze szok ale wyszła z tego bez antybiotyku! jak wyszłam z Angelinką to oboje chłopaków miało angine a w klasie syna panowała ospa, wszystko było w porządku.

Weroniczka jestem sceptycznie nastawiona do homeopatii ale antybiotyki podaje jak naprawde jest źle! Ale Młody teraz ma taki zielony katar kaszel ze prawie się dusi a oni nie kazali nawet kropli do nosa uzywać! tylko wode morską i czekać mają do jutra wieczora jak dobiorą leki homeopatyczne.
Alicja fakt teraz miała antybiotyk 3dniowy ale wczesniej 3 dni próbowałam sama ją leczyc i było gorzej ale przewaznie choroba moich dzieci trwa około 6 dni, 4 dni podaje eurespal, drosetux albo stodal, krople no nosa 3xdzienie przez 3 dni!! Jemu tez chciałam tak podawac ale tatus jego nie chciał...

atam juz koncze bo mnie spienili troszke...

Mama05 sliczne kwiatki!!!!!!!!!

nic idę poszperac w barku

Do góry