reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

EWUNIA- dziś podzialacie z mężem i moze na dniach coś ruszy:))
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za szczesliwy i domowy poród:)
niech Hania juz wita ten świat :)

ja napoilam moje 5 storczyków pod prysznicem ,zrobilam Zuzi w pokoju przemeblowanie,teraz wstawie pranie...

dziś jest chyba dobre ciśnienie bo mam powera i glowa nie boli...

babeczki a co u Was??

reklama
U mnie kiepsko.

Męża wczoraj rozłożyła grypa, ja mam nos zatkany i oddychać nie mogę i do tego na Jasełkach w przdszkolu zostawiłam aparat i ktoś sobie go przywłaszczył :( Normalnie jestem wściekła bo to był mój wymarzony aparat na którego składałam pieniądze przez długi czas.

BEDISMALL- kochana wiem jak jest z ta presją-jeszcze nie urodzilaś????????????no kurka siwa-skoro widzisz brzuch to nie urodzilam-wrrr pamitam to bo Zuza urodzona 2 tyg przed terminem ,ale Domi 3 dni po...
ale kochana olej to choć wiem ,ze trudno i wiesz co ...ja po ciąży z Domisiem obiecalam sobie ,ze podam znajomym termin porodu 2 tygodnie pozniej niż faktyczny ,zeby mi dooopy nie truly!:-p:-D
no u Ciebie na to juz za póżno:sorry:
a mąż z jednej strony bardzo przeżywa synka w drodze a z drugiej strony przegina:confused2:móglby szanowną ...ruszyć w nocy-och chlopy :confused2::confused2:
trzymaj sie dzielnie:-)

aaaaaa Bedismall i Ewunia- DZIEKI ZA &&&&&&&&&&&&&&&&&&:-p:-):-D

ja napoilam moje 5 storczyków pod prysznicem

a jak dokladnie ten proces ma przebiegac? mi wlasnie jeden przekwitl i wypuszcza bokiem nowy ped,ma pelno paczkow ale nie wiem czy ten dlugi ped z juz opadnietymi kwiatami obciac? troche sie boje mu krzywde zrobic,martwie sie tez bo musialam grzejnik otworzyc pod nimi bo zimnica straszna a one nie lubia takiego ciepelka

Widzę że rozmawiacie o storczykach. Zawsze mi się podobały i bardzo bym chciała takiego mieć ale niestety w podlewaniu kwiatków to ja nie jestem systematyczna więc szybko bym go uśmierciła:(

No z tym aparatem to naprwdę. Wydawałoby się że przedszkole to jakaś zamknieta grupa społeczna godna zaufania ale jak widać nie dokońca. Choć ciągle liczę na to że ktoś odda.

BEDI- ja wstawiam storczyki do brodzika i od góry podlewam prysznicem -nawet liście(potem je przecieram delikatnie) robie tak raz na 8-10 dni...

jak mi storczyk przekwitnie i pozrzuca wszystkie kwiaty zostawiam go tak jak jest ,nadal podlewam jak pozostale a po jakiś miesiącu obcinam przekwitnięty pęd-jesli w tym czasie pojawi sie boczny to obcinak 2 pierscienie powyżej a jak nie to obcinam od dolu na pierwszym pierscieniem-w każdym przypadku doczekalam sie nowych pędów i kwiatów...

podlane storczyki zostawiam na 15 min w brodziku az obciekną -wkladam w te szklane doniczki specjalne dla storczyków i na parapet-ja mam odkrecone kaloryfery pod parapetem a mimo to wszystko z kwiatami si-moze podsuń je blizej okna...

WERONICZKA- a zapytaj u dyrekcji...moze ktos oddal aparat zaraz po przedstawieniu...szkoda ,ze taka sytuacja wyszla-przykro mi...

Pytałam dyrektorki. Ona nawet wczoraj specjalnie przeszukiwała przedszkole a dziś miała nakleić ogłoszenie z prośba o oddanie ale ją ubiegłam. Mam nadzieję że moja karteczka coś pomoże.

reklama
Do góry