reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Weroniczka bardzo współczuję że tak wyszło z aparatem. Ja bym się chyba zapłakała jak by mi ktoś ukradł albo bym zgubiła. Właśnie 3 tyg temu kupiliśmy nowy tak żeby móc dzieeciakom jakieś ładne zdjęcia porobić..... Mam nadzieję że uda ci się go odzyskać. No i dużo zdrówka dla ciebie!!!:tak:

mama Ja mma tylko jednego storczyka bo niestety niewiele wiem o ich hodowli. Chyba wykorzystam twoje rady. mam takiego bordowego mocno postrzępionego. Już go wyrzucic chciałam bo rok nie kwitł, ale akurat jak go postraszyłam że wyrzucę to zakwitł:-D To normalne że jego pędy wychodzą z doniczki? powinnam go przesadzić do jakiejś większej jak przekwitnie?
A działać z mężem będziemy teraz pewnie codziennie żeby nie przekroczyć naszego terminu!!! Położna może odebrać w domu tylko do 10 dnia po terminie (A u nas wszystkie maluchy przeterminowane były) jutro też się zatrudnie do mycia okien- a naprawdę duuuużo ich mam...

Bedismall a ja i tak myślę ze będziesz pierwsza!!!:-) Znajomymi się nie przejmuj a męża musisz sobie jakoś podporządkować!!! Nie daj się wykorzystywać, chłop w domu ma takie same obowiązki jak i my!!!

reklama
EWUNIA- ja kochana do tej pory nie przesadzalam storczyków...mysle ,ze nie ma takiej potrzeby...i pewnie,ze mogą od dolu wypuszczać nowe pedy :)

a co do straszenia to powiem Ci ,ze mi babcia zawsze powtarzala ,ze do kwiatów sie mówi wtedy lepiej kwitną i ja jak podlewam to cs im tam zawsze szepne:))
a jak sie pojawily nowe paczki to juz wogóle zagadywalam go :):):):))))i tak mi peknie rozkwitl taki lila-róż..delikatny fiolecik . i wlasnie od samego dolu wpuscil pęd to od razu wsadzilam paryczek i jak byl odpowoednio dlugi ten pęd to "Prowadzilam"go równo do góry czyli przypinalam na upięcia do storczyków..
jak mąż wroci to wstawi fotki :))

Fajnie chętnie zobaczę jak sie te pędy podpina. Jak mój wróci to też go poproszę żeby zdjęcia zrobił to może coś doradzisz co ja mam z tym moim storczykiem zrobić!!! U mnie w domu jest pełno kwiatów ale najlepiej rosną te takie wszystkie pnące, za to paprociom jest u mnie bardzo źle. Już kilka razy próbowałam utrzymać paprotki ale niestety... nie podoba im się u mnie. Wszystkie fiolki za to pięknie kwitną i to cały rok

Ostatnia edycja:
EWUNIA- oki -to wieczorem fotki :)))

mi też fiolki kwitną caly rok :)
ja mam różne kwiaty ,pnące też mam i kupilam taki dlugi palik i owinelam kwiatem:)
porobie fotki i zobaczysz-pewnie beda sie dlugo wczytywać,ale na pewno wieczorem mąż wstawi-bo ja nie umiem....

Nie zgadniecie co się stało. Znalazł się aparat. Stoję sobie w pokoju i kontem oka zerknęłam na półkę a tam leży coś jakby mój aparat. Dotykam i własnym oczom nie wierzę. Co się okazało? Plecak zamknięty w przedszkolu otwierałam tylko u moich rodziców żeby schowac tam zakupy. Potem wieczorem byłam tak zmęczona że go nawet nie otwierałam żeby te zakupy rozpakować. A rano przed pracą mąż wyciągnął go z plecaka, plecak zasunął i odłożył na miejsce. A ja głupia nie mówiłam mu o zaginięciu aparatu bo wczoraj był naprawdę chory i nie chciałam go bardziej dobijać zwłaszcze że miałam świadomość że jest już wściekły o to że koło rozwalił na dziurze i będziemy musieli kupić nowe. Myślałam że go zatłuke jak znalazłam ten aparat. A teraz będę musiała w poniedziałek wszystko odkręcać w przedszkolu

Ale przynajmniej wiara w ludzi mi wróciła :)

Akcja poszyukiwawcza to jedno a druga sprawa że od wczoraj o niczym innym nie myślłam tylko o tym kiedy ja ostatni raz w tym przedszkolu widziałam aparat. Już myślałam że coś nie tak z moja głową że zapominam takich rzeczy. Naprawdę martwiłam się że coś nie tak ze mną.

reklama
haha! Weroniczka dobrze ze na policje nie zglosilas ze ktos ci w przedszkolu zawinal aparat:-D powiem ci ze jakby sie nie znalazl to tak glupio troche posylac tam dziecko skoro nie do konca mozna ufac placowce i ludziom ktorych dzieci tam chodza....U mojego Olivera w szkole nawet jakbys 100 tys dolcow w gotowce zostawila na widocznym miejscu to nikt nie ruszy, najwyzej pojdzie zglosic do sekretarki ze cos tam lezy ;-) Ludzie stanowia bardzo zamknieta grupe spoleczna i mozna w 100% ufac ze dzieci sa we wlasciwym miejscu. To chyba wazne, wiec super ze apart sie znalazl, masz racje wiara w ludzi jest bardzo waznym punktem w naszym zyciu.

u mnie dzis arktyczny mroz, termometr pokazuje minus 25 a w powietrzu jest okolo minus 30, ogloszony jest alarm pogodowy z ekstremalnym zimnem. Fakt, zimno jest :-D w podgrzewanyn garazu zimnica jak nigdy wiec nie chce nawet wiedziec co sie calkiem na zewnatrz dzieje ;-)
mamo- przyjemnych dzialan zycze i przede wszystkim owocnych...

ciezarowki olejcie komentarze i rodzcie sobie kiedy chcecie, mnie tez to wkurzalo pamietam jak tak wszyscy wrozyli i z politowaniem patrzyli ze jeszcze z brzuchem chodze..nie dosc ze czlowiek sam w sobie czuje sie doopiasto i sloniowato to jeszcze te dobre rady ehhh. Olac to i juz. Jak dziecko bedzie gotowe to sie samo urodzi.

Pozdrawiam!

Do góry