reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Hej.

My dziś prawie zaspaliśmy do przedszkola. Dobrze że wczoraj ugotowałam śniadanie na dziś bo inaczej byłoby kiepsko.

Dziś poniedziałek więc czeka nas podróż na gimnastkę.

Joaś i Maureen zdrówka dla waszych dzieciaczków a Tobie Joasiu wytrwałości i dobrych wyników w diecie :)

ewunia napisz jak było na warsztatach jak wrócisz. Swego czasu też chciałam na takie się zapisać ale nic z tego nie wyszło.

mamo udanych zakupów życzę.

Miłego dnia kochane.

reklama
Witam! Wiosna pełną gębą u nas! :-)

Joaś, maureen - zdrówka malutkom!
Izulka - znajdź choć chwile w tym zabieganiu dla nas :-)

My dziś zaspaliśmy do przedszkola, bo Dominika bardzo źle w nocy spała ale za to rano obudziła się dopiero przed 8. A co za tym idzie, ja też ;-)
Teraz bawi się i gaduli sobie i włąśnie przyszłą do mnie się awanturować o coś... ZAraz drugie śniadanko i spatki, a ja do prania i prasowania...

witam chyba ostatnia o poranku:)
dzisiaj jakies zmęczenie po weekendowe, zaraz pranie rozwiesze na balkonie (fajnie słoneczko świeci) a później mykam po Alka do szkoły i może pójdziemy do parku aa i jeszcze na trening Alka musze zawieść

mama-fajnie że juz wróciłaś, opowiadaj jak spędziliście ten czas
Maureen- trzymam kciuki za ciebie lada dzień wiosna na całego i wierze że poprawi się samopoczucie twoje i dzieciaczków
Joaś-również wam zycze zdrówka i wciąż mi w głowie Jureczek i jego rodzina
ewunia- to ja też trzymam kciuki za udaną dietkę

EWUNIA- tak,tak-odpoczęłam od domowych obowiązków:))
zrobiłam jedynie mamie 2 sałatki a tak to przez 3 dni niewiele robiłam;)))
za to dzis już drugie pranie,podlewanie kwiatów,odkurzanie,sprzątanie łazienki...zaraz po Domisia i na zakupy...nowy tydzień czas zacząć :) przyjemnego spacerku!

WERONICZKA- a Twoję bąki jedzą sniadanko w domu??moje dostają o 8.15 w przedszkolu i rano tylko sie ubieramy,czesze Zuze i wychodzimy :)

ASIA- Tobie też tak ja Weroniczce sie zaspało?? ja mam dziś 9d.c. niedługo starania :))

COKIES- cześc kochana-jak było??w piatek dojechalismy od razu na obiad,potem siostra zostala z dziecmi-3- nasza 2 i Jej corka w wieku Domisia..a my z Tomem na zakupy:)kupiłam sobie kurtke na teraz,Tomi garnitur,5 koszul,spodnie dla Zuza i Domisia,bluzki,2 sukienki....
potem zabawa z dziecmi w domu bo padało...
w sobote rano pojechaliśmy nad jeziorko karmić łabedzie i kaczki,potem plac zabaw,male zakupy warzywne na sałatki-w domu zrobiłysmy salatki-ja 2 ,siostra 1 i do rodziców na rocznice..jak wrocilismy to dzieci spac a my pogaduchy.
w ndz.poprawiny rocznicy :)))))))))
i po obiadku ,ciastku i kawie ok.15.00 wyjechalismy ze Szczecinka-mama dala duuży worek ziemniaków :)) marchewkę i 2 opakowania jajek wiejskich :))))

Ostatnia edycja:
tak mamo jemy wspólnie śniadanie. Bardzo lubię te śniadania z moimi dziećmi bo zazwyczaj jest wesoło i nie zamieniłabym tych poranków. Choć nie wiem czy nie będę musiała jak Staś pójdzie do szkoły :( Ale to dopiero we wrześniu :)

WERONICZKA- no jak ja dałabym dzieciom śniadanko w domu to juz w przedszkolu by nie zjedli...my celebrujemy posiłki w weekendy:))

ASIA- :)))) dzięki ,moze faktycznie juz zaczniemy-w listopadzie jak zaszlam to działania byly 2 razy w 7 i 9 d.c. bo potem przez 4 dni byli goście i nie bylo jak :))wiec moze faktycznie dziś zaczniemy :)))

no to trzymam kciuki za staranka:)
fajnie spędziłaś weekend, my również celebrujemy wspólne weekendy, wypady , odwiedziny itp.

i powiem coś wam

w sobotę mnie olśniło

zaczęłam się interesować łagodnymi sposobami na poród i nagle poczułam że chciałabym pomagać innym kobietom się przygotowywać do porodu a nawet asekurować, pomagać przy samym porodzie !!!!!!!!!!!!!!:szok:

chociaż jestem z zawodu farmaceutką i nie powinnam zmieniać ale gdzieś czuję że w tym moim pomyśle chyba bym się spełnila...

ach i jeszcze jedno

dzisiaj idę z Julką do grupy akrobatycznej OCELOT i zobaczymy czy się nadaje i wogóle czy jej się spodoba (choć moim okiem ma predyspozycje ) chodzi już na balet i jest zadowolona zobaczymy jak tutaj będzie

No to trzymam kciuki za staranka, mamo :-) W weekend wyjeżdżam do kumpeli z rodzinką to też odpocznę od domu, gotowania i takich tam :-)
AsiuKC, jak sie czujesz na początku ciąży?
Ewunia, mi tak szybko pewnie nie pójdzie :-( no ale nic to muszę zrzucić 10 kg, to dużo, może nawet więcej. Ale postanowiłam sobie, ze pochodzę na zabiegi za jakieś 2 tygodnie na ujędrnienie skóry, bo jakaś "stara" jest
Weroniczka, moze te poranki aż tak bardzo się nie zmienią?
Cookies - trzymam kciuki za córeczkę, a plany mozesz zrealizować, ja kiedyś chciałam być doradcą laktacyjnym...

reklama
Witaj moja droga nie jesteś sama uwierz mi!!!!!!!!!!!! jest nas tysiące w takiej sytuacji
Ja ma dwie córcie Wikunię 10 lat super rezolutna dziewczyna , Honoratkę 18miesięcy panna wszędobylska dziecko nader ciekawe świata No i teraz będzie co? ZObaczymy
O swojej 3ciąży dowiedziałam się dokładnie 24 marca (tak więc począteczek) i zdębiałam potem dwa dni prze ryczałam a teraz się cieszę będzie nas dużo będzie głośno i wesoło oby była dziewczyna to nasz tata będzie błogosławiony miedzy niewiastami A zawsze sobie damy rade ! takie są kobietki narzekają narzekają ale w efekcie końcowym super radę sobie dają !
Ja mam teraz problemik nie lada bo Hońka jeszcze pije pierś i właśnie jesteśmy na etapie odstawiania OJ nie będzie lekko może ktoś wie jakie zrobić czary mary?
Pozdrawiam Cię gorąco!!!

Do góry