reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Dzien dobry...zimno, minusowa temperatura, sniegu nie ma to jedyne pocieszenie ;-) ale ja i tak mam wiosenny nastroj, przyszly wielkanocne koszyczki i te materialowe "wysciolki" do nich z wyszytymi imionami dla moich dzieciakow, zaczelam gromadzic prezenciki na Wielkanoc ktore przyniesie zajaczek ;-) i jakos tak cieplej mi na sercu pomimo tego ze aura temu nie sprzyja. W dodatku jeszcze wczoraj z kolezanka omawialysmy ewentualnosc ze wspolnie z naszymi rodzinami spedzimy te swieta wiec wizja ze nie bedziemy sami jak palce mnie pociesza. Poza tym tak czy inaczej - wiosna jest! Kalendarzowo jest i to tylko kwestia czasu kiedy sie calkiem ociepli.

Joas - chemie mowisz...hmm, ja akurat sie nie zgadzam w tej kwestii ze to dobre rozwiazanie, uwazam ze sa lepsze mniej inwazyjne metody na zwalczanie nowotworow no ale....

My dzis nie pospalismy bo Vincent mial jakies poranne rzadania zupelnie nietypowe jak na sobote....Oczywiscie zaraz po tym obudzil sie Oliver no i sila rzeczy musialam wstac chociaz nie chcialo mi sie. Sniadanko sobie zjedli, gofry z ciemnej, razowej maki i grecki jogurt z owocami. Musze ogarnac troche domek i mam zamiar popitrasic troszke w kuchni.
Milego weekendu zycze!

reklama
hej mamuśki:)
wracam do "zycia" po przeprowadzce i chorobach - zaczęlo sie od Wiktorii, bo przyniosła jakies paskudztwo z przedszkola, potem maz, u Wiki nastepnie wysypka i lekarz. Kiedy wydawalo sie, ze juz ku lepszemu rozlozylo mnie...:( Wiki wrócila do przedszkola na 2 dni i... zapalenie ucha!! Maz jedyny doszedl do zdrowia w miare prosta droga, mnie uczulił antybiotyk!! jeszcze mnie swedzi i najchetniej bym sie zadrapala albo wyladowala na czyms lub kims innym.....

milego wieczorku i spokojnej niedzielki, multi-mamuski:)

Joas - chemie mowisz...hmm, ja akurat sie nie zgadzam w tej kwestii ze to dobre rozwiazanie, uwazam ze sa lepsze mniej inwazyjne metody na zwalczanie nowotworow no ale....

Wiesz, jesli chodzi o Jureczka to nie został guz w całości usunięty - jest bardzo złe do niego dojście :-( Więcej nie wiem. Modlę się i tyle. O sie dla rodziców też.

czesc kochane moje!!

wrócilismy szczeliwie ,dzis tylko ie witam bo musze ie ogarnąć po powrocie-Tom z dziecmi na rowerze..

jutra rano melduje sie z kawką :)

ścissssskam Was wszystkie mocno-na płasko !! :))))

Hej kochane,

melduje sie tylko, ze zyje..Czytam na biezaco co u Was, ale weny na pisanie kompletnie brak, doly mnie lapia jak jasna cholera :-( Amelka nadal chora, zarazila sie tez Paula.. Buziaki kochane.

Hej, witamy
Hania wstała o 4 i poszła ponownie spać o 6. ja juz nie skorzystałam bo musiałam dzieci wyszykować do szkoły, maż ma ranne zmiany, więc jechały autobusem.

Maureen, niech dziewczyny zdrowieją szybko, trzymam za Was&&&&&

U mnie piękne słońce choć -5.
My mamy rodzinnie trochę zalatany czas bo jutro mamy wizytacje biskupa w parafii. Moje dzieciaki biegają na próby -są ministrantami. A my z mężem śpiewamy na Mszy i pomagamy gdzie sie da
dobrego dnia

Przeczytam co tam pisałyście:)

WITAJCIE Z RANA:)

maureen- KOCHANA moja!! wspieram i ściskam i podaje kakao-może troche osłodzi żal....
zdrówka dla Amelki i Pauliny a Marcelinka niech sie trzyma dzielnie i nie łapie choroby!!
no i Ty trzymaj sie kochana,mam nadzieje,ze smutki szybko odejdą!!!!

izulka- witaj zalatana kobietko :)

dzieci w przedszkolu -Domi dzis jedzie pierwszy raz z przedszkola na wycieczkę do Poznania-jada na przedstawienie Jas i Malgosia...

ja sniadanko i kawa i ....bb:)

pranie wstawione wiec mam jeszcze troche czasu ,zeby po bb polatac :)

milusiego dnia !!

Witajcie z rańca!
Maureen - możemy sobie ręce podać. Bartuś nadal chory i właśnie zagorączkowała Martynka. Trzymajcie kciuki mam trójkę dzieci na cały dzień - w dodatku dwójka chora, więc nie ruszę się z domu. WCALE :-(
Izulka - no to macie zalatanie to fakt, Mój Arti wstał też wcześnie, ale nie tak bardzo, zaraz go kładę spać bo właśnie wyjec się włączył
Mama- ten Twój Domiś to konkretny przedszkolak - wycieczki, no, no :-)
Ściskam miłego dnia życzę

P.S. Wskoczyłam na dietę kilka dni temu i wierzę w powodzenie ;-)

joaś- po-wo-dze-nia!!! &&&&& za dietkę :)

no i zdrówka dla Bartusia i Martynki a Arturo niech sie trzyma dzielnie ...

moje bąki cały czas zdrowe na szczęście..

ja pranie wstawiłam rano-jeszcze 30 min i rozwieszam ,napoiłam stroczyki-dostały też odżywkę:)
jak pojade po Domisia do przedszkola to śmigamy do Poznania na zakupy i do Superfarmu..

ANTYLOPKA- mam nadzieje,ze Ty juz po przeprowadzce:)

EWUNIA,EWUSEK,ZUZKUS,WERONICZKA,PAWIMI,SEMPE,IZA,LAIKA,ASIA i reszta gangu Olsena gdzie jesteście ???:)

reklama
Witam się poniedziaklowo!!

Maureen Niech te smutki idą precz!!! Zdrówka dla twoich dziewczynek a Ciebie mocno ściskam!!

Izulka u mnie też piekne słoneczko ale zimno - w sumie nie miaszkamy daleko od siebie:-) A te Hanie to chyba naprawde podobne kobietki bo moja mała też wstała o 4 udało się ją o 5 połozyc ale spała tylko do 6.15.... :-). Zyczę miłego dnia!!! my za godzinke na spacerek śmigamy. Tez bedziemy dziś zalatani. muszę zanieść do przedszkola podanie o przyjęcie Michałaka a potem o 16 mamy te warsztaty chustowania a po nich wieziemy Kasie na basen.

Mama jak udało się rodzinne przyjęcie??!!! Odpoczeliście troszkę od domowych obowiązków?

Joaś dużo zdrówka dla twoich chorowitków i energii dla ciebie!!! Trzymam kciuki za dietkę ( w sumie to mozemy podac sobie reke -ja zaczęlam się dietowac od tamtego tygodnia i pierwszy rezultat jest-3kg mniej!!!)

Pozdrawiam mauski

Do góry