reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Witam :))
wizyta oki maluszek się kokosił i w kazej pozycji próbował płec poznac i mówi albo chłop z małymi jajkami :-D
albo dziołcha i jeszcze spchniete ma na dole co nieco czyli na dwoje babka wróżyła :rofl2::rofl2:
kurcze krew mam w porządku zobaczymy co z cukrem ale się śmiał bo sam trafił że zemdlałam w kościele i mówi to nie chodzić :-D:-D chyba podedę na zywca do naszego księdza i powiem mu ze bede siedziec czy mi da rozgrzeszenie hehehehheheheh
Mama dziś bedzie ryz mam jeszcze taki mus jabłkowy z komptu zmikosowałam :p a ze niemowlaka nie ma w pobliżu to dodam do ryżu
mąż mi zmywarkę zapakował ja teraz pralke i po 13 chce lekko odkurzyć bo bałagan i brudki na paneleach leżą

KUrde dziołchy zazdroszę wam ja nie wiem gdzie i kiedy byłam sama z mężem nie dobrze nie dobrze :no::wściekła/y:

Katrinka a są w rodzinie bliżniaki ze jest szansa???

Wisieńka jak kupisz więcej tej kapustki to podżuć bo ja na kwaśne dzis mam smaka
i mi kurde ta makrelą smaka narobiłyscie mysze na wiochę się wybrac moze w dalszym sklepie będzie tam często maja dobre wędzone rybki

reklama
?jestem popołudniowo :)

Wisieńka i co tam z ta katrą -masz???
pogratuluj Ewelinie ciąży-szczęściara..nie urobiła się za bardzo:)))))
kurka-oczywiście ,że Macie jest w Liceum-myslałam Liceum a niewiedzieć czemu napisałam gimnazjum....cóż -starość
a108.gif
c008.gif
c008.gif

Agatulka no to będziecie mieli niespodziankę przy porodzie
e100.gif
też fajnie ;)
chyba ,że na następnym usg gin.lepiej dojrzy:)

no i bierz męża pod rękę i wędrujcie na dobrą komedię-masz z kim zostawić dzieci??-nawet jakbyście w dzień poszli to fajnie..bo liczy się bycie razem.

Wisieńka czyli obie bedziemy się odchamiały przy tym samym filmie ;))

byłam zrobić badania do pracy,dzieci poodbierane,piekarnia zaliczona,zaraz będzie Tom.
dziś mamy mieć randkę;))
kolacja ze śniadaniem
c018.gif

c007.gif

będę krzyczała
e124.gif
...no dobra-bez przesady,żadnych krzyków;))))

Hejka!
Na chwilke ale nie moglam na BB nie wleciec :-D

Agatulka ja przy Ani jak bylam w ciazy to faktycznie nie chodzilam do kosciola bo i tak nigdy nie dostalam do konca bo mdlalam :-o

Mamo no no alez Wam sie weekend zapowiada...korzystajcie!!!

Wisenko Wam tez fajnego wyjscia zycze :tak:

Pozdrawiam wszystkie i do poklikania po weekendzie

czesc mamuski
nie oddzywam sie,bo naprawde sie rozlozylam (to az nudne sie staje,bo juz prawie 6 tygodni choruje),tylko ze dorobilam sie mega grypy i zapalenia pluc :sorry2: takze antybiotykuje sie,za 6 tygodni mam kontrole czy z plucami wsio ok,no i mam dlugie chorobowe
ale slaba jestem bardzo

Katrinko a dlaczego podejrzewasz blizniacza ciaze?
Wisienka Mila podobna do ciebie bardzo
mamo zazdroszcze tych spotkan w szkole,mi tego tu brakuje
no i jak czytam Twoje posty to jedno mi sie nasuwa,ze twoj Tom to sie z Toba napewno nie nudzi :-D wesola kobitko,zazdroszcze poczucia ducha,bo ja przez chorobska popadam powoli w jakas depresje
becze czesto,nie mam ochoty na zadna bliskosc z K.,trzymam sie od niego z daleka,szczegolnie od urodzin...noo niby gadamy,ale nie mam ochoty na nic wiecej
jak rodzenstwo teraz jestesmy:nerd:

witajcie!! super, że wreszcie weekend, bo juz jestem zmęczona tym tygodniem,

agatulka, Lilka - u nas nie było ciąż bliźniaczych, ale po odstawieniu tabletek, przed zajściem, miałam dwa cykle bezowulacyjne i nie wiem czy w tym trzecim nie dojrzały dwa jajeczka.... zobaczymy za kilka tyg., a teraz już mi brzuszek zaczyna "wypinać"- tylko tym sie ewentualnie sugeruję, ale to tylko takie moje przemyślenia, jednak w głębi jestem przygotowana na jedno...

mama - no, tak właśnie!

Witam wieczornie. Wizyta taty udana. Teraz juz posprzatane i odpoczywam.
mama my obgadałyśmy wszystko;-)
katrinka ja od początku teraz miałam duzy brzuszek więc może tez tak masz a jest jedno
Lilka współczuję chorubska , mam nadzieje, że w końcu przejdzie na dobre. jakiś cholerny wirus cię dopadł. Co do męża. czasem takie chwile przychodzą i zostaje chyba tylko przeczekac i powalczyć o zmiane rutyny. Tyle, ze nie zawsze się chce i nie zawsze się udaje. :baffled:
Zuzinka witaj. Jak sę czujesz?
agatulka haha niezła wiadomośc, poczekamy jeszcze:-D Ja tez w kościele mdlałam , raz tez w ciągu mszy spuchłam jak bania az ludzie na mnie patrzyli dziwnie.Myśleli, ze wybuchnę czy jak:-D

Wisieńka - za jakieś 8 tyg. wszystko będzie jasne (wtedy będę miała usg), do tego czasu potrzyma męża w niepewności, a potem.... zobaczę czy jemu powiem hihi

Witam i znowu prawie weekend:szok::szok: alez mi ten tydzien zlecial, byl bardzo intensywny i zajety.... do tego pracowo caly listopad mam tak zaplanowany i napiety ze miesiac pewnie strzeli jak z procy, nawet sie nie obroce a tu juz 30-ty bedzie:angry: Ale nie narzekam, powtorze sie - lubie swoja prace i fakt ze moge byc czynna zawodowo poza domem. Jestem wdzieczna ze mam taka mozliwosc. Poza tym wszystko u nas po staremu, zycie sobie plynie swoim ustalonym rytmem. Tak w ogole to sie nie chwalilam ale.....dzis moje dzieciory poszly na imprezke urodzinowa do jakiegos dzieciecego lokalu, wiec mam wolny wieczor bo zabrali sie z sasiadka i nie musze nigdzie jezdzic, a jutro po szkole polskiej zabiera ich nasza czarna nianka Suzanne na kregle i pozniej na jakas rodzinna impreze ze spaniem, tak wiec wroca dopiero w niedziele wieczorem. Normalnie nie wiem az co robic z tego nadmiaru wolnosci :D:D:D
Wojskowy mial dzis bal marinerski w mundurach galowych, szkoda ze nie moglam tego widziec osobiscie, juz sobie wyobrazam jak wszyscy elegancko wygladali i szpanowali:tak: Na odleglosc pekam z dumy;-)
Dopijam piwko i lece spac bo trzeba dzieci do szkoly polskiej rano zawiesc, o dziwo nie znudzilo im sie po trzech razach i chca dalej jezdzic, malo tego - Oliver garnie sie do pracy domowej i wykonuje ja z taka pieczolowitoscia ze az samo cisnie mi sie na usta "ciekawe jak dlugo to potrwa? ":-)
Moze dlatego ze to cos nowego ...a moze zrozumial w pewien dzieciecy sposob ze znajomosc jezykow jest wazna?
Lilka - zdrowka zycze, Mamo - udanej randki z mezem i wysmienitych imprez, Wisienko- przyjemnego odchamiania sie :-D, agatulka - ale sie usmialam z diagnozy rozpoznacia plci haha!

Milego weekendu wszystkim zycze!!!

Ostatnia edycja:
witam po dłuższej przerwie
angina mnie dopadła i strasznie się męczyłam z wysoką gorączką ale już jest si później neta nie miałam wrrr..
mam nadzieje że u was ok
pozdrawiam ciężarne i pracusie:):):)
idę poczytać co u was

reklama
Witam sobotnio. Ja znowu sama:baffled:Pol ma wykłady, Maciek pojechał do kuzyna, będa coś nagrywać.Mamy z Mila cały dzien dla siebie...Jak codzien zresztą:-D
Pawimi alez duma musi cię rozpierać nawet na odległość. I korzystaj z wolności jak sobie zapragniesz bo często się nie zdarza:-D
Cokis a Miachałek zdrów?Trzyma już główkę?

Do góry