Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

mama podaj przepisa na zrazy bo jakoś od ciebie apetycznie brzmi![]()
As Asia przykro mi ,że i Ty masz poronienie za sobą..tulę!Witajcie nie zaglądałąm do was bo nie miałąm czasu przez cały tydzień pomagałąm siostrze w przeprowadzceprzeprowadza się na moje osiedle bedziemy mogły się odwiedzać cześciej bo jak mieszkała na wsi to widywałyśmy się 2 razy w miesiącu :-(
a co do trzeciego dziecka to chyba zaczniemy starania w tym miesiącua co z tego wyjdzie to zobaczymy w przyszłym miesiącu czy dostane @ boje się troche bo zapomiałąm wam napisać że jak bym zaszłą to to była by moja 4 ciąża bo byłam w zeszłym roku w ciąży we wrześniu zaszłąm na początku byłm przerażona ale pużniej zaczełam sięcieszyć aż do 30 listopada zaczełam plamić i pojechaląm do lekarza mojego lekarza nie było wiec inna doktórka dałą mi skierowanie do szpitala i pojechałąm lekarz mnie zbadał i zrobił usg i serduszko już nie biło![]()
to wedug miesiączki miałbyć już 12 tydzień a na usg wyszło że płud nie żyje od 4 tyg
miałąm mieć zabieg następnego dnia rano po 24 nie kazano mi już nic jeść rano zaczełam już mocno krwawić miałam mieć zabiek o 8 ale nie było anestezjologa czekałąm głodna i spragniona( bo nie kazano mi ani jeść ani pić ) do pierwszej o pierwszej zaczoł mnie boleć brzuch a anestezjologa dalej nie było o 4 mocno już krwawiłam i miałam skórczej jak przy porodzie a jak anestezjologa nie było tak nie było o piątej już wiłam się z bólu na łóżku błagając o coś przeciw bulowego o o wpółdo 6 przyszłą pielęgniarka wziąść mnie na zabieg bo zjawił się anestezjolog postanowiłam jeszce się wysikać jak wstałam z łóżka to jak krew mi poszła to miałąm całe nogi całe kapcie w krwi w łaziece wszystko mi wyleciało łożysko płud byłam przerażona zaczełam krzyczeć przyleciała pielęgniara i krzyczałą n mie żeczego się dre doszłąm jakoś do sali zabiegoweja póżniej nic już nie pamiętam
dlatego boje się zdecydawać na kolejną ciąe boje że się morze to powturzyć
dziś mam błyszcząca kuchnie wczoraj kafelki na 4 umyłam bo korytarz mam białę wiec mop mi nie domyje dobzre że chłopa rzadnego chetnego nei było by sie żucił na babe na czworakach sprzątającą