reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

ej skąd macie te mużki wyślijcie mi link bo kiedyś szukałąm i wyskoczyłą mi jakaś zagraniczna strona a ja słabo po angelsku po prostu 0

reklama
Witam ponownie ;)

Rozalka pojechała na taniec, Staszko broi a Dominiś śpi. Dzień dość nudny, mąż jak zwykle w pracy. Ja jestem z dziećmi przez większość czasu sama, ale jakoś dajemy radę (póki co :-p).

as - asia - u mnie to samo... Mimo, że karmię Dominisia piersią dostałam @ bardzo szybko. Po starszakach miałam spokój przez 9 i 7 miesięcy.. Na szczęście prawie nie daje mi znać o sobie ;) Widzę, że staracie się o dzieciątko? U nas Dominiś pojawił się w brzuszku po drugiej próbie. A starszaki to kinder - niespodzianki :-)

Lilka - ale z Ciebie kucharka, pozazdrościć! Ja też bardzo lubię gotować ale nie mam ostatnio czasu... Fajną przygodę mieliście, można wiedzieć w jakim kraju mieszkacie? Myślałam o Szwecji (?)

majqa - przedszkolne wirusy... Rozalka póki co nic strasznego nie przywlekła, ale najgorsze chyba dopiero przed nami.

Wisieńka - mówisz o węzłach chłonnych zapewnie? Mój Staszko też ma powiększone pod uchem, lekarka kazała czekać. A Ty co z tym robisz?

mama - co to jest 32? ;) Chociaż ja mam 27 a też narzekam ;)

mamo dalej teleportuj sie :-) hehee szkoda,ze tak daleko wszystkie do siebie mamy:-) ja chetnie bym zaprosila na kawke herbatke i pogaduchy was wszystkie

Izabela prawie trafilas :-) do Szwecji mam z 200km,mieszkam w Norwegii od prawie 5 lat:-) 80km od Oslo
Izabela ja mam teraz od pazdziernika duzo wolnego,wiec gotowanie sprawia mi przyjemnosc,bo nie musze sie spieszyc,bo jestem na zasilku,niestety w moim zakladzie roboty zastepuja ludzi..
a tak wogole to kucharzem jestem z zawodu;-)
ja mam 28 lat,wiec jestesmy prawie w tym samym wieku :-)
Wisienka ale Latte mhmmmm :-) mi sie wlasnie naboje skonczyly i nie moge sobie zrobic,bardzo mi ta kawka smakuje

wszyscy najedzeni tylko junior strajkuje i od godziny siedzi przy stole w kuchni:confused2: no mam nadzieje,ze zje chociaz troche,bo za godzine maluchy ida spac

Ostatnia edycja:
dzieki znalazłam
c016.gif

Lilka dzieki :)) już lecę
d050.gif
..jadę
d080.gif
..płynę
a065.gif
:))))
my też za godzinkę kładziemy dzieci..

Asia -musisz skopiować kod..jak wybierzesz emotkę i na nia klikniesz to na pasku pod spodem bedziesz miała na niebiesko zaznaczony kod -wtedy robisz Ctrl i C ..wchodzisz na bb i pisząc posta robisz Ctrl V i masz skopiowany;) popróbuj ;))

Izabela- no niby 32 to nie tak źle,ale mąz ma 39 a my juz od 2 lat się staramy( minie za 2 miesiące) i ciągle nic..
za to Ty widzę płodna ;))
u mnie każde jest wywalczone..po hormonach i po monitoringu..wypłakane iiittttddd!
no ,ale 2 jest i to najwazniejsze...mamy z mężem nadzieję ,że jeszcze raz uda się i powiekszymy naszą rodzinkę..

reklama
Do góry