reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

wczorajszy fajny wieczorek z mezem byl troche za fajny
:-Dzdecydowanie za duzo wypilam drinkow whisky z cola...normalnie mnie trzyma jeszcze:nerd: mam nadzieje,ze do 17 zejda ze mnie te %%:-D

milego dzionka dzisiaj dziewczyny
to witam w klubie bo ja wczoraj przesadzilam z winem i jakos nie najlepiej sie czuje bleeeeeh:baffled:

Ostatnia edycja:
reklama
Witajzie. Człowiek znika na chwileczkę a wy tu kilka stron już natrzaskałyście. My gościliśmy się u kuzynki. Niestety zeby Mili mroczne ale niewidoczne wykończyły mnie kompletnie. Noc nie przespana więc zaraz zmykam do łózka coby jutro miec siłę.
pawimi a mi podoba się amerykański zwyczaj. W moim rodzinnym domu ubiera się choinkę tradycyjnie dzień przed wigilią. Tradycyjne są też całe święta z ogromną ilością jedzenia, ciast, wigilią z 12 tych samych od lat potraw, piernikami i wiekowymi ozdóbkami na wielkiej zywej choince, oświetlonym świecami i lampkami domem, furą prezentów i mnustwem gości. Wszyscy zjezdżamy sie do domu rodziców i dziadków gdzie niestety brakuje już wielu osób, mojej mamy i babci ale gdzie zaczyna nas przybywac i zawsze tchnie rodzinnym ciepłem. Natomiast u mnie w domku choinkę ubieramy w Mikołaja, wtedy też zakłądamy dekorację i pieczemy pierniczki i wioskę świąteczną:tak:. Tak naprawdę najbardziej to wszystko cieszy przed i w trakcie świąt więc po co sobie żałować. No a na razie na komodzie pyszni się adwentowy wieniec:-)
Lilka upasiecie te kaczki i jeszcze je ktoś zje:-D
mama miałąś widze smaczny weekend:tak:I &&&&&&&&&& za działania
wiktoria witam :-)
katrinka świetnie Alinka wcisnęła dupkę w huśtawkę:-D

Witajcie, chciałabym przyłączyć się do tego wątku. Czasem potrzebuję dobrej rady albo wsparcia w trudnych chwilach, jak prawie każda mama ;) U mnie trójeczka maluchów: Rozalka ma niecałe 6 lat, Staszko 3 latka a Dominiś 3 miesiące. Nie ukrywam, wesoło jest z taką gromadką ;) Moja córa chodzi do przedszkola, a synkowie są ze mną w domku. Pozdrawiam!

witaj Izabela
ja chodze dzisiaj wkurwiona obudziłąm się przed 7 zrobić mężusiowi kanapki jak robiąc kanapki patrze na swoje nogi całe we krwi @ dostałąm 4 dni przed naweet nie poczółam

witam poniedzialkowo
ja dzisiaj zamiast sprzatac po weekendzie to w kuchni poszalalam i dzieki temu rodzinka bedzie miala dzis mala uczte
na obiad zrobilam pieczen ze schabu (ale soczysta mi wyszla) jupiiii:-D z ziemniaczkami,salatka
a po obiedzie jak sie troche przetrawi zawartosc zoladka,zrobilam mufinki z czekolada i kremem czekoladowym :-) dzieciaki oszaleja:-D
za to jutro bede sprzatac:-p

wczorajsze swiateczne spiewanie wokol choinki nie za bardzo wyszlo...pogoda!
K. stwierdzil,ze pojdziemy na piechote,mamy blisko,jak zaszlismy dzieci juz piosenke skonczyly spiewac,wiec Mila nie chciala na poczatku podejsc do zespolu,ale wzielam ją za reke,zaprowadzilam,postawilam i spiewala :-) potem zaspiewalismy 2 piosenki chodzac wokol duzej choinki (taki zwyczaj,dzieci z doroslymi,spiewaja), Gabrielowi tak sie podobalo,ze caly czas sie smial,ale...w pewnym momencie ruszyl wiatr zaliczylabym ten wiatr do lekkiego huraganu!,zaczelo lac az przeszlo w grad:szok: po pysku rowno dostalam,K. tez
oczywiscie ludzie szybko sie rozbiegli do domow i my tez
cala mokra bylam
wiec...Mikolaja sie nie doczekalismy :laugh2: Mila po drodze marudzila,ze to jej najgorszy dzien w zyciu :-D ale idac w tym deszczu w tej wichurze tak sie z K. smialismy,ze dzieciom tez sie udzieliło
w domu zrobilismy sobie czekolade na goraco i wlaczylismy bajke o autach 2,wiec niedziela zaliczona do mega fajnych:-D

ide na chwilke sie polozyc i jade po dzieci
do wieczorka

witam nowa mame:-) Izabela mam nadzieje,ze sie u nas zagoscisz

hej Izabela :)

U nas spokój. Odsprzatałam się, poprałam i prasownie czeka :/
U Izy w przedszkolu jakiś chłopczyk 2 razy zwymiotował - oby to nie jakiś wirus :///

witaj Izabella
lilka a to niezłą mieliście przygodę :-DBiedna Mila, w3 najgorszym dniu w zyciu:-DNoa ale pyszności pewnie jej to wynagrodzą. Swoją droga tez bym zjadła. No i u nas straszne wiatrzysk obyło ale nie padało. W Pl duzo szkód narobiła wichura:crazy:
Majqa no oby to było zatrucie
as asia współczuję paskudnej @:confused2:
Mila lezy pod swoim stolikiem edukacyjnym cała szczęśliwa. Ostatnio tylko on ją zabawia. maty nie znosi. Dobrze, ze zadowoliłam się tą po kuzynki synu bo wywaliłabym 200 zł w błoto:cool2:. Jesdziemy wieczorem na kontrole wagi i krwi. Dalej te węzły powiększone ma:crazy:

reklama
witam się z herbatka i słodkim...wiem,wiem..napisałam ,że ograniczam i ogólnie mi się udaje,ale dziś musiaaałaaam podnieść sobie poziom cukru;)))

Wisieńka cześc kochana i dzięki za &&& u mnie dziś 9d.c. wiec juz
a115.gif
zacieram bo zaczynamy starania..jak co cykl z mega nadzieją a pewnie bedzie jak przez ostatnie 2 lata;(

Asia współczuję @-u mnie to już 20-ty któryś cykl więc na mnie już nie robi wrażenia..smutno mi ,że przyłazi ,ale juz się nie pieklę..

Lilka ależ pyszności zrobiłaś;))) lecę pędzę do Ciebie ;))))))))))))

Majqa- jak chłopiec wymiotował to może jelitówka??;/teraz "rządzi" w przedszkolach...i jeszcze zapalenie spojówek;/

cos to jeszcze miałam napisać ,ale zapomniało mi się....ehhh 32 lata swoje robi
c007.gif

a w ogóle to
a227.gif

Do góry