reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

katrinko ja mam kolezanke w pracy,ktorej 2 lata temu zmarl maz,ma dorosla corke i syna chyba 11 lat i ona po smierciu meza zalamala sie do tego stopnia,ze swieta przestaly dla niej istniec,ale wlasnie ta corka jej ''nagadala'',ze tata umarl to juz swieta tez ...ze oni zyja i ta mama ma sie wziasc w garsc i kolezanke to ruszylo..
katrinko nie znam Twojej historii,ale domyslam sie,ze musialas meza bardzo kochac skoro tak przezylas rozstanie...toprzykre,ze w zyciu tak wychodzi,ale jestes kolejnym przykladem jaki znam,ze druga milosc jest ta pierwsza tak naprawde:-) i to jest pocieszajace na maxa
mam kolezanke z trojka dzieci,maz policjant tyran,odeszla,teraz jest szczesliwa mezatka i urodzila czwarte dziecko i ciesze sie ogromnie,ze mimo trojki dzieci znalazla milosc :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Lila - kochana jesteś, to ja odeszłam od mojego byłego, bo juz miałam dość jego niedojrzałości, rozstaliśmy się w zgodzie i przyjaźni, ale... święta takie dziwne wtedy były. Ale było minęło. Teraz mam faceta, który kocha święta, lubi wszelkiego rodzaju dekoracje, sam dużo potrafi zrobić i ma niesamowicie rozwinięty zmysł estetyczny.
Poza tym - tak myślę, może też dlatego, że my sie pobieraliśmy z byłym w święta BN i zawsze obchodziliśmy rocznicę... nie wiem.
Ale... było minęło - teraz jest o niebo lepiej i teraz rocznicę będziemy obchodzić w Wielkanoc (albo niekoniecznie, bo to ruchome święta, ale zaraz po moich urodzinach).

tak wlasnie mi sie katrina wydawalo ze skoro odeszlas to raczej nie ma czego zalowac....ja na szczescie nie mam ani nie mialam zadnych rocznic w okolicy swiat wiec nie mam czego rozpamietywac i miec nieprzyjemnych skojarzen;-)

No nic, my juz po wczesnym obiadku a teraz zajadamy sie sernikiem czekoladowo-dyniowym ktory wczoraj zrobilam. Tak troche podejrzliwie patrzylam na ten swoj wypiek ktory pierwszy raz robilam ale wyszedl swietny. Udziwniona metoda robienia ale efekt wysmienity, zwlaszcza z galka lodow waniliowych na wierzchu:-D bede stara i gruba, stara i gruba..:rofl2:

pawimi - czasami tak jest lepiej, choćby właśnie ze względu na dziecko, a teraz on ma nowa rodzinę, ja też i jest git.
Zresztą co ja Ci będę pisać...

a ja to przyznam się bez bicia że nie umiem ubierać choinki nie wiem co do czego pasuje a co nie i co roku jak mąż ubierze tą choinke to myśle że czegoś na niej brak

wczorajszy fajny wieczorek z mezem byl troche za fajny
:-Dzdecydowanie za duzo wypilam drinkow whisky z cola...normalnie mnie trzyma jeszcze:nerd: mam nadzieje,ze do 17 zejda ze mnie te %%:-D

milego dzionka dzisiaj dziewczyny

witam sie między smażeniem racuchów z jabłkami-dzieci poprosiły więc dziergam przy patelni..a że mamy syrop kolonowy-to Pawimi;))- będzie po amerykańsku:)))

miłej niedzieli życzę.
u nas strasznie wieje..normalnie masakra-nie lubie strasznie takich wichur;/

reklama
wszyscy spedzaja rodzinna niedziele:-) to dobrze
my wlasnie wrocilismy z karmienia kaczek,mamy duuuuuzo chleba,bulek,bo znajomy pracuje w piekarni i jak przychodza zwroty ze sklepow to nam duzo daje,a my dokarmiamy ptasieta:-) dzisiaj mielismy tak duzo,ze mimo iz trafilismy na naprawde duze stado kaczek,to na koniec juz byly tak objedzone,ze przestaly jesc:-D a nam jeszcze polowa zostala hahaa

teraz pizza dochodzi i na 17 jedziemy do szkoly,Milenka bedzie spiewac,odwiedzi dzieci Mikolaj ze slodkosciami :-) takze fajna niedziela jest

Do góry