• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

reklama
Wiktoria -dobrze zrozumiałaś ;)))
bo moje hasło to NIE SPOCZNIEMY NIM POCZNIEMY;)))))

MAM NADZIEJĘ ,że pewnego dnia @ nie przyjdzie.........

Lilka -żyjesz???????? ja po herbacie troche lepiej..

Katrinko barszczyk to nie taka bomba kcal,wiec sie nie martw:-) ja barszczyk tez uwielbiam,niestety tylko ja,wiec na Wigilie jedziemy z goracymi kubkami,bo dla siebie nie bede gotowac barszczu

pawimi witaj po przerwie zapracowana kobieto,co tam slychac u ciebie i u najstarszego synka?:-)

mamo jakos zyje,w trakcie drugiej bajki sie przetrawilo uffff:-)
pawimi u nas tez juz swiatecznie sie robi :-) a jutro idziemy do szkoly,dzieci beda wokol choinki chodzic i spiewac piosenki swiateczne no i Mikolaj wleci :-) Milena jest w zespole szkolnym,wiec cwiczyla duzo piosenek:-)

no nic musze K. obudzic,bo na tych bajkach mu sie przysnelo:-D a trzeba mlodziez wykapac,bo o 20 final MAM TALENT :-)

Hania i Gabriel sie wymalowali pisakami Mileny:szok: mam nadzieje,ze w wannie im zejdzie..

a musze poskarzyc ze moj nastarszy wczoraj imprezowal z innymi obroncami narodu amerykanskiego :-D bo oczywiscie mieli przepustki przez te ostatnie swiateczne dni, z tego wszystkiego cos mu sie pomylilo i zadzwonil w srodku nocy na moj domowy telefon wcale nie bedac w dyspozycji do rozmowy z mamusia :eek: Poza tym to juz dni odliczam kiedy w koncu przyleci do domu. Wprawdzie to niecale dwa tygonie jego wizyty ale dobre i to, zwlaszcza ze pozniej moge go bardzo dlugo nie zobaczyc. Kurcze musze sie przyzwyczaic ze moj syn juz dorosly i teraz sobie przypominam co tez moja mamusia musiala myslec i przezywac jak zrobilam sie dorosla i zaczelam z tego w pelni korzystac. :-p
Lilka a jak to u was ze swietami jest? kiedy komercja rusza pelna para?

lilka wlasnie widze ze rownoczesnie pisalysmy bo mi odpowiedzialas nie znajac jeszcze mojego pytania;-) aaaaa, czyli pewnie podobnie jest jak tutaj ze sezon zaczyna sie dosc wczesnie. W sumie kiedys narzekalam na to bedac raczej zwolennikiem jednak polskich tradycji ale z drugiej strony patrzac to przeciez jak jest dajmy na to Wielkanoc to nikt nie idzie z koszyczkiem do kosciola po swietach ani nie trzyma pisanek na stole do....maja tylko przed i w trakcie swieta to dlaczego choinke i dekoracje mam trzymac kilka tygodni po BN?? Lepiej udekorwac duzo wczesniej zeby nacieszyc sie tym widokiem i atmosfera swiat a rozkladac tuz po, jak swieta sie koncza. :laugh2:

wy zawsze piszecie wtedy kiedy mnie nie ma :no:
a my dzisiaj na obiadek mieliśmy frytki i sałątkie gyros pyyyyyyyyycha dzieci tylko zjadły frytki
teraz już są wykąpane i w łóżeczku bajki ogladaja mężus ogląda drogówke a ja mam chwile żeby do was kochaniutkie zajrzeć
a ja chyba jestem dziwna ale NIENAWIDZE ŚWIĄT :wściekła/y:ANIE WIEM CZEMU ALE JAK POMYŚLE O ŚWIĘTACH TO MNIE SZLAK TRAFIA

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry