• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

witajcie...no proszę ja tu niewinnie napisałam o kopytkach i jak się kopytkowo zrobiło
c008.gif
c008.gif
c006.gif

Pawimi powitac po długim niebycie ;))
wracaj jak juz dojdziesz do siebie po przejedzeniu:)))

Asia witaj;)jak tam z tą ścianą ? mąż był bardzo zły?

Lilka mówisz masz kono nocne i nocne Marki koło siebie ;)))
raz nie zawsze...dwa razy nie wciąż :))
dziś sobota to sobie dzieci odeśpia ;)

Wisieńka-ooooo,jaka odmiana ;)) miłego goszczenia
c014.gif

Zuz Inka oj nie ,jak się komp popsuje to kurka jak bez ręki...
wracaj i pisz jak tam u Ciebie?? jak samopoczucie i pozostałe sprawy??

pozdrawiam ..ja pospałam do 9.30;)
ale już poodkurzałam,po sniadanku jestem i zaraz ruszam dalej z porządkami.

reklama
mój mąż tylko mówi że bedzie krzyczał jak coś zrobią nie tak a jak co do czeko przyjdzie to on amelka czemu to zrobiłaś nic nie krzyczy jak tą ściane zobaczył to nie krzyczał mało co by się popłakął z bez silności

Hejka
Zaglądam do was po duzej nieobecnosci ;P
Zuz-inka jejku juz ten tc?:-) ale zleciało:-) jak sie czujesz ogolnie?:-)

Ale u kopytkowo:-D wogole pierwsze slysze kopytka z kapusta zasmażaną :-D bosze... ja sie zaczelam odchudzac troche az zglodniałam ;P heh :-D znaczy sie jej wsio, tylko male ilosci ;) i cwicze :-)
U mnie po staremu, Hania do zerówki chodzi, ja z chlopakami do 13:30 spedzam dnie:-) teraz akurat najmlodszy spi, obiad naszykowany zaraz wstawie wiec soie wpadlam do was;-)
Postaram sie czesciej zagladac, bynajmniej raz dziennie:-) bywam na BB codzien ale tutaj jakos ciezko mi sie wbić.... niewiem czemu....:dry:

Witajcie dziewczyny ja was podziwiam że wychowujecie 3 a czasem więcej dzieci.Ja marze o 3 ale nie wiem jak to by miało być.Ostatnio miałam siostrzenice (2 latka ) i powiem wam ze myślałam ze mając 3 dzieci to jest łatwiejsze ale gdzie tam.Może inaczej jest jak się ma tylko swoje dzieci.Naprawdę kobitki podziwiam was :-)

czesc mamuski sobotnio :-)

ja pekam,zrobilam dzisiaj na obiad norweskie nalesniki i zupe pomidorowa po meksykansku (wszystko gotowe z paczki :-p ale pychaaa) no nazarlam sie masakrycznie,teraz zrobilismy sobie familijne kino i K. zapuscil jakas bajke dla dzieci I TY MOZESZ ZOSTAC BOHATEREM

Liza witaj :-) ja tez nie wiedzialam do jakiegos czasu,ze mozna kopytka np.jesc na slodko jak u mamy :-D
Wiktoria trojka dzieci to nie taka orka jakby sie wydawalo,zalezy jaka roznica wieku miedzy dziecmi,ja urodzilam w przeciagu 3 lat,wiec lekko nie bylo,ale ciezko jakos tez nie,teraz jestem zadowolona,bo dzieci sa bardzo ze soba zzyte,bawia sie razem,wiec nie musimy caly czas wymyslac zabaw,bo same sie zajmuja soba
pozatym dla mnie to lokata na przyszlosc,bo bede miala duza rodzine :-) i co jeszcze mi sie podoba,ze dom tetni zyciem,caly czas cos sie dzieje,a to dzieci przychodza sasiadow do nas,no ciagle cos:-)
jeszcze tylko psa i kota mi brakuje do tej rodzinnej sielanki:-D

Lilka hahaha ja tez objedzona:)
jedna porcje kopytek zjadłam z cukrem i masłem a druga porcję z cukrem i śmietaną :))
ja jak widzę kopytka to zjem do ostatniego;)))

Wiktoria witam-gratki parki:)
no i zycze aby się u Was pojawiła trzecia dzidzia;)ja się staram prawie 2 lata ,ale jak widać efektów brak...
ale walczymy,działamy może.....może się uda!

Liza witaj..

łoooo matko i córko chyba musze miete wypić;/

hahaha mamo:-D:-D:-D:-D to my obie obzarte hahaha
najlepsze jest to,ze jadlam i jadlam te nalesniczki i czulam sie nie najedzona,bo one tak latwo wchodzily,a teraz jak sie w brzuchu wsio polaczylo,to mnie az lekko zoladek boli
dawno sie tak nie najadlam!

a ty jednak Toma na kopytka namowilas:-D no ja kopytka w mojej wersji to tez moge jesc i jesc mniammm,ale nie mam kiszonej kapuchy,wiec nie robie,musze sobie chyba sama ukisic,albo poczekam jak po swietach z PL ktos mi przywiezie,bo ja jakos bardziej kupna lubie niz swoja

czesc mamuski sobotnio :-)

ja pekam,zrobilam dzisiaj na obiad norweskie nalesniki i zupe pomidorowa po meksykansku (wszystko gotowe z paczki :-p ale pychaaa) no nazarlam sie masakrycznie,teraz zrobilismy sobie familijne kino i K. zapuscil jakas bajke dla dzieci I TY MOZESZ ZOSTAC BOHATEREM

Liza witaj :-) ja tez nie wiedzialam do jakiegos czasu,ze mozna kopytka np.jesc na slodko jak u mamy :-D
Wiktoria trojka dzieci to nie taka orka jakby sie wydawalo,zalezy jaka roznica wieku miedzy dziecmi,ja urodzilam w przeciagu 3 lat,wiec lekko nie bylo,ale ciezko jakos tez nie,teraz jestem zadowolona,bo dzieci sa bardzo ze soba zzyte,bawia sie razem,wiec nie musimy caly czas wymyslac zabaw,bo same sie zajmuja soba
pozatym dla mnie to lokata na przyszlosc,bo bede miala duza rodzine :-) i co jeszcze mi sie podoba,ze dom tetni zyciem,caly czas cos sie dzieje,a to dzieci przychodza sasiadow do nas,no ciagle cos:-)
jeszcze tylko psa i kota mi brakuje do tej rodzinnej sielanki:-D
No może i jest tak jak mówisz :) fajnie że wesoło macie :-)
Lilka hahaha ja tez objedzona:)
jedna porcje kopytek zjadłam z cukrem i masłem a druga porcję z cukrem i śmietaną :))
ja jak widzę kopytka to zjem do ostatniego;)))

Wiktoria witam-gratki parki:)
no i zycze aby się u Was pojawiła trzecia dzidzia;)ja się staram prawie 2 lata ,ale jak widać efektów brak...
ale walczymy,działamy może.....może się uda!

Liza witaj..

łoooo matko i córko chyba musze miete wypić;/
A dziękuje :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry