• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Od rana próbuję coś napisać. Zabkowania czas dalszy:-D. Maciek pojechał do Częstochowy, boję się czy sobie poradzi:sorry:. Pol w pracy. Mila własnie usneła w koncu to probuję coś zrobic. :baffled:

reklama
Lilka hahahaha-kolorujecie mówisz;)))

Asia smacznych naleśników;)) za mną chodzą kopytka z masłem i cukrem-mmmmmmmmmmm..musze namówic męża ,żeby jutro zrobił;)

Wisieńka- no to korzystaj póki Mała spi:)
ja pije mała kawkę,zaraz bedzie Tom,a dzieci u góry szaleją..

Katrinka świetna jest ta karuzelka:tak: My mamy z tej serii huśtawkę samobujającą. Polecam:tak: Coś takiego Huśtawka Fisher Price PRZYTULNE GNIAZDKO (1947003125) - Aukcje internetowe Allegro

mama a ja kopytka wolę na słono z gulaszem albo wątróbką
Zuz inka wracaj z tego odwyku:-D
Mila zasnęła . O błogi spokoju. hehe teraz to musze zaległości domowe ponadrabiac.
Jutro jesteśmy zaproszeni na Andrzejki do kuzynki. W koncu ja się pogoszczę

hihihi a w moim regionie kopytka je sie z kapusta kiszona zasmazana,pokrojonym w kostke i usmazonym boczkiem z cebulka na margarynie
bomba kalotyczna ,ale pychaaaaaaaaa :-) jeden z nie wielu obiadow co dzici jedza az sie uszy trzesa:-D

Zuz inka taki odwyk to dobra sprawa,ja codziennie kompa odpalam potem sobie mysle,ile czasu w skali tygodnia trace,a ile w skali miesiaca:nerd:

Katrina fajna karuzelka,pewnie z projektorem co?

ogladam Iron Mena z...Gabrielem i Mila,podoba im sie ten robot,a ja wolalabym zeby spali,choc z drugiej strony K. w pracy,,wiec siedzialabym sama i z jednej strony fajnie mi z nimi,choc film typowo nie dla dzieci:-D

witam! ja objedzona wczorajszym indykiem i przeroznymi smakowitosciami w zwiazku z tutejszym Swietem Dziekczynienia ale kopytkami bym nie pogardzila :tak: Pozdrawiam! zmykamy z rodzinka na oficjalne zapalenie choinki i podobno Santa (tzn . Sw Mikolaj po tutejszemu) ma przybyc w swoich saniach pomoc z ta choinka;-):-)

Wisieńka - podobną huśtawkę dostanie po kuzynie (mojego brata synek ma teraz 10 m-cy), więc niedługo juz bedzie za duży na takie cuda,

Lila - fajna jest, bo muzyka poważna w niej gra (a to podobno dzieci uspokaja)- Bach, Beethoven i Mozart, projektor, a przy tym można sterować pilotem i trzy stopnie głośności - wiec na noc można sobie ustawić na cichutkie granie,

Na fotce - moja Alinka wcisnęła się w tę huśtawkę, a to małe na kolanach u prababci to mój bratanek.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry