mama05
prrrryy szaaaalona :))
witajcie mamuski
)
Lilka uwialbiam czytac Twoje posty
) nerwusku Ty nasz kochany
) mam nadzieje ,że jednak męża nie wykopałas na księżyc..jak samopoczucie po @??
nadal macie tak ślisko???
aaaa-i ciesze się ,że nawiązałaś współpracę!! śliczne te sukienusie
a ta "dorosła" jaka śliczna!!
Wisieńka ufff całe szczęscie ,że z serduszkiem Emi wszystko si-teraz juz możesz byc spokojna!
a pokoik śliczny-zdolniacho
Katrina ale sesja
)
Weroniczka-nadal &&&& za męża prace no i za nogę -niech zdrowieje..
Majqa cieszę się ,że Marek już zdrowy!
u nas ogólnie też wszystko si-w pracy troche młyn ,ale to grubszy temat..
najważniejsze,że dzieci i my zdrowi ..jutro Zuza ma teatr -jadą do Poznania-szkoda tylko ,że muszą byc na galowo-bo za zimno na spódniczkę a nie mam dla Niej spodni "a kant";/
nowa pralka chodzi jak złoto..
dziś mam 5d.c. więc na dniach ...do pracy rodacy
))))
smacznej kawki lub herbatki Wam życzę-pamiętajcie,żeby każdego dnia znaleźć 10 min dla siebie
)
aaaaa IWET- 25 euro zapłaciłaś???to wlatuj do mnie-my w salonie robimy za 25 zł
Lilka uwialbiam czytac Twoje posty
nadal macie tak ślisko???
aaaa-i ciesze się ,że nawiązałaś współpracę!! śliczne te sukienusie
Wisieńka ufff całe szczęscie ,że z serduszkiem Emi wszystko si-teraz juz możesz byc spokojna!
a pokoik śliczny-zdolniacho
Katrina ale sesja
Weroniczka-nadal &&&& za męża prace no i za nogę -niech zdrowieje..
Majqa cieszę się ,że Marek już zdrowy!
u nas ogólnie też wszystko si-w pracy troche młyn ,ale to grubszy temat..
najważniejsze,że dzieci i my zdrowi ..jutro Zuza ma teatr -jadą do Poznania-szkoda tylko ,że muszą byc na galowo-bo za zimno na spódniczkę a nie mam dla Niej spodni "a kant";/
nowa pralka chodzi jak złoto..
dziś mam 5d.c. więc na dniach ...do pracy rodacy
smacznej kawki lub herbatki Wam życzę-pamiętajcie,żeby każdego dnia znaleźć 10 min dla siebie
aaaaa IWET- 25 euro zapłaciłaś???to wlatuj do mnie-my w salonie robimy za 25 zł
aż mi się płakać chce dopiero co pomalowaliśmy dziewczynką pokuj a już pogryzdały kawał sciany kredkami niewiecie co zrobić żeby zeszło dodam że to kredki świecowe jak mam im wytłumaczyć że nie wolno moż w niedziele im tłumaczył że jak porysują po ścianach to bedą spać w śmietniku nie wiem co bedzie jak mąż się dowie dostaną pewnie ochrzan amelka powiedzałą mi przed chwilą -mamo aty nie pozwolisz nam spać w smietniku a ja na to że napewno będą spały w tym śmietniku teraz każda siedzi w swoim kącie i płacze
nie raz po dupie dostalam,ale tak fajnie mi sie pisalo,ze sie nie moglam pochamowac
idz je ukochaj,szkoda zeby przerazone przed wyrzuceniem na smietnik plakaly po katach