• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

witajcie...niedługo będę sama ze sobą pisać-gdzie Wy jesteście babeczki????????????????????????????????

Wisieńka- nocne latanie po bb :))
no mam nadzieję ,że Zuza da radę,w końcu jest bystra po mamie
i070.gif

miłego dnia,ja śniadanko i potem porządki.

reklama
Cześć wam!!!
Dawno mnie nie było:) Nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie:).
A ja wpadłam zobaczyć co u was słychać. Właśnie co u naszej Mamy05:) Widzę wspaniały nastrój. pozdrawiam:)

Azile!!!!!!!!!!!!!! cześć kochana-koooope lat i widzę u Ciebie owocnie ;))
gratuluję dzidzi :))) to chyba tak samo jak nasza Zuz Inka masz termin?:))
ale Ci się poszczęściło;)

opowiadaj co u Ciebie ;)???
c024.gif

Hej!
Podobny termin jak u Zuzi, tylko Zuzia ma na początek maja a ja na koniec. U mnie wszystko bez zmian. Tylko tępo zwolniłam, bo coś przesadzam i brzuszek niedomaga.
Po za tym Domiś zaczął chodzić do przedszkola , ale chyba nic z tego nie będzie bo chorujemy.
Sarszaki chodzą do szkoły, są grzeczne. Na prawdę to u mnie wszystko ok, nie ma o czym pisać:)

no to super,że ogólnie wszystko gra;)
u mnie też generalnie wsio dobrze..jedno co ,że od połowy czerwca poszłam do pracy na 1/2 etatupraca mnie znalazła i robię to co uwielbiam czyli pracuje jako kosmetyczka;)

a Wy jak długo się staraliście o 4go bejbika??
ukochaj Dominisia i zdrówka dla Niego.
moje dzieci poki co zdrowe..miały tylko 2 dni lekką jelitówkę 2 tyg.temu.

ale super,że mamy kolejną ciężaróweczkę na wątku:)))

Mamo kochana jesteś. Zawsze witasz z takimi otwartymi ramionami:).
Co do starania o dzidzię to ja w tej sprawie nie mam problemu. Jestem tą ze jeden skok i po sprawie:) Zawsze tak miałam. A że znam się bardzo na swojej płodności wiec nie było sprawy:)

A ja dobrze że dzieci tak mało ci chorują. Ja mam pod tym względem straszny koło wrotek. Domiś ma już duszności astmatyczne. Ale dam rade!!!
Ciesze zie ze ty tu ciągle piszesz. Tak domowo wtedy tu jest:)

Byłam wczoraj z Natalią u laryngologa do kontroli: nie będziemy wycinać migdałka póki co jeszcze 2-3 tyg w domu i za pół roku do kontroli i znów zasuszanie. Marusiowi zajrzał do uszek i uwaga: najprawdopodobniej wcale nie było zapalenia ale wkurzyła mnie moja pediatra :wściekła/y::angry::crazy:

zaraz doczytam co u Was

Azile dziekuję za mile słowa;))
no piszę tu bo uwielbiam dziewczyny;) i dla Nich zawsze znajdę chwilę ,żeby wlecieć i napisać co u mnie i poczytac co u Nich:))

cieszę się,że udało się tak jak zaplanowałaś :)ja też dobrze znam swój organizm ,wiem kiedy owu jest a kiedy cykl pusty...działamy w odpowiednie dni ale jak widać nic z tego....
ale póki co dziergamy sobie może jakieś dzieci z tego bedą
c008.gif
c008.gif
c007.gif

Majqa- no woesz co
c003.gif
co za pediatra!
kurka dziecko sie męczy a tu nie taka diagnoza;/

babki co u Was-piszcie ;)

heheh mama dziergaj sobie dziergaj :-D my z K. kolorujemy:-D:-D

ja wyprawilam dzisiaj dzieci do szkoly na 7.30,wrocilam po 8,poszlam spac i wstalam ledwo po 12,wiec standart u mnie...w poniedzialek jade zapisac sie do lekarza,bo tak dluzej byc nie moze

wpadam zyczyc wszystkim milego wieczoru piatkowego:-)ja jade na zakupki,kupic cos na wieczor dobrego i jakis gotowy obiad dla siebie i dzieci,dla K. zostal obiad z wczoraj a my zjemy sobie pierozki:-) mniamm
zakupki,odbior dzieci...wlece wieczorkiem jak mlodziez poloze spac:-)

Azille witaj,my nie mialysmy okazji sie poznac
co do staranek to ja tez nie mam wielkich problemow,juniorek to z jednego szalenstwa nam powstal:-D takze teraz juz nie szalejemy bez zabezpieczenia,bo nawet moj gin stwierdzil,ze jestem mega plodna:-p choc po porodzie Gabriela mialam usg i okazalo sie,ze jeden jajnik przyrosl mi do macicy i prawdopodobnie mam teraz 50% na zajscie w ciaze,wiec ciesze sie,ze dzieci juz mam,bo gdybym nie miala...az boje sie myslec
chociaz z drugiej strony gin powiedzial,ze moge byc plodna normalnie,z tym przyrosnietym jajnikiem nigdy nic nie wiadomo,ale ja mam nadzieje,ze on juz nieczynny:-) bo wiecej dzieci jak narazie mi sie nie marzy i zawsze to jakas dodatkowa antykoncepcja z tym jednym nieczynnym:-D:-p
oki lece do sklepu,buziaki

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry