• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

witam kobitki nie wiem ale chyba mnie jakieś chorubstwo bierze bo głowa mnie od rana boli i oczy w weekend mieliśmy mały remoncik malowaliśmy córeczek pokój na turkusowo kolor piękny zostało nam farby turkusowej mieliśmy jeszcze farbe fioletową i mąż zmieszał te 2 kolory i wyszedł taki niebiesk i pomolował przetpokój wiec tylko jeszcze przeba pomalować nasza sypialnie tylko nie wiem na jaki kolor może wy mi doradzucie dodam że salon z kuchnią mamy pomalowany na karmazynowy przypływ (czerwony) na to jest wost z brokatem a łazienke mam kafelki zielone a teraz to już nie wiem na jako mam pomalować sypialnie doradzcie proooooooooosze

reklama
Lilka - w kwietniu braliśmy ślub i potrzebowałam sukienki dla siebie i dla Alinki oczywiście też.

Ostatecznie kupiłam taką:

ślicznie wyglądacie, bo rozumiem, że to Wasze zdięcie?

asia - ja miałam remont w lutym i tak: pokój dziewczynek - 3 ściany żółte stonowane i 1 różowa, kuchnia - przecierana brzoskwinia, przdpokój - zieleń oliwkowa a sufit w białej czekoladzie, salon - dwie ściany jaśminowa aleja a dwie kawa z mlekiem a sufit jesienne żyto a sypialnia - uwaga - 3 ściany lawenda a 1 śliwka węgierka i szczerze powiem mi się osobiście bardzo podoba :)

majqa - tak, to nasze zdjęcie, dziękuję.

as-asia - myślę, że sypialnię to dobrze byłoby pomalować na jakiś spokojny kolor, taki uspokajający, żebyście sie "nie pozabijali" jak pomalujecie na jakiś wściekły kolor

Ostatnia edycja:
Witajcie kochane. My po kardiologu. UFFFFFFFFFFFF Kamien z serca bo serducho zdrowe a szmer okazał się niewinny. I na taką diagnoze czekaliśmy. Już wystarczy zmartwien z tą naszą kruszyną. Kruszyna apropo kaszle:-(
Katrinka fiu, fiu
Lila śliczne te sukienki, ciesze się, ze udał się biznes
asia u nas tez chorobowo, współczuję

A pozatym. ja chce więcej czasu . Niech doba się rozciągnie bo mam straszne zaleglości we wszystkim. Nie mam czasu na fryzjera a kuchnia woła o sprzatanie szafek i okna trzeba pomyć A panele tak mi dają w dopkę tym ciągłym sprzątaniem , że kupię dywan.

A to zdjęcia z pokoju Mili z naklejkami, jak obiecałam. Sorki, ze dopiero dziś.

no no katrinko slicznie wygladacie.
Ja tez jestem zwolenniczka stonowanych kolorow dom uwielbiam beze i szarosci.
mialam dzisiaj okropny dzien zreszta kazda sroda u mnie tak wyglada
robie za taxi a maly sie smieje,ze jestem szybsza niz taxi 3.
koniec dnia byl przyjemny o 19h mialam wizyte u kosmetyczki zrobillam regulacje brwi plus henna rzes i brwi.25€ ile w kraju taka przyjemnosc?
wisienko-spedzaj czas z corcia a jak to moja sasiadka mowi szkoda zycia na sprzatanie.kurzu i tak nie przegonisz
jestem bardzo szczesliwa ,bo w piatek przylatuje moja kochana siostrzyczka na 2 dni nie widzialam jej od wielkanocy:no:

Ostatnia edycja:
Wiecie - to był mój drugi ślub. To juz nigdy nie jest to samo co pierwszy, ale chciałam miec jasna sukienkę, z tym, że nie taką strojną tylko taka skromniejszą.
Stare pierniki (jak na młoda parę), ale jeszcze jakoś wyglądaliśmy...

Chciałam się z Wami podzielić pewną refleksją. Czytałam wczoraj na wp taki artykuł Matki żyją dłużej - Dzieci.pl - chyba coś w tym jest, bo wydaje mi się (a raczej z tego co widze i czuję) stan mojej wątroby jest jakby lepszy.

Ostatnia edycja:
Katrinko wygladalas cudnie!!! piekna sukienka
ja kocham zdjecia slubne,wiec prosze o wiecej:-)
naprawde wiecej niz 30 bym wam nie dala,wygladasz naprawde mlodziutko i az trudno uwierzyc,ze masz dorosla corke:tak:
my z K.mamy tylko cywilny,na koscielny w PL szkoda nam kasy bylo,wiec wzielismy szybki amerykanski slub tylko ze swiadkami w USC,ale zamierzamy koscielny wziasc kiedys,wiec mysle,ze tez bede juz po 30tce grubo:-D i tez zamierzam isc w sukience,tyle ze myslalam o takiej delikatnej jak ty,za to K. mi powiedzial,ze suknie mam meic normalna:-D hahaha

Wisienko pokoik slodki!!!!! szczegolnie podoba mi sie rozowa sciana,slodka:-) ciesze sie,ze wyniki sa dobre,mam nadzieje,ze tokoniec wiekszych problemow zdrowotnych u was

Lilka - kochana jesteś, podbudowałaś mnie trochę. My niestety kościelnego to nie weźmiemy, bo każde z nas juz kościelny miało z poprzednimi małżonkami. Takie życie!
Dzieciaki mamy już duże - te pierwsze, moja ma 21lat, a mojego męża syn 19 lat, a córka 12 lat.
A takie małe pisklaki trochę odmładzają, to fakt. ja nie czuję się na tyle lat co mam, zresztą mój ślubny też nie - i dobrze. Oby tak dalej.

Wisieńka - pokoik śliczny. Słodki pokoik dla słodkiej dziewczynki. Bardzo fajnie wyglądają te naklejki na ścianie.

A tu fotki Alinki pokoju do zabaw - na jednym zdjęciu (z kuchnią) są naklejki na scianie, a na drugim to jest samoprzylepna tapeta.

Ostatnia edycja:
reklama
dziekuje Katrina
zdjecia super, sukienka bardzo ladna,podoba mi sie ten motyw kwiatowy:tak: a bosa to masz wesolego widac:-) Alinka miala fajna sukienke,napewno bylo jej wygodnie w niej
duza mieliscie imprezke?

ja lece spac,posegregowalam ciuszki po Hani,bo kolezanka ode mnie odkupuje jak mi Hania wyyrosnie
mam z tym zawsze problem,bo nie umiem brac kasy od znajomych,ale w koncu ciuszki kosztowaly i jakos je wycenilam,troche mi to zajelo
dobranoc

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry