asia moglabys wiec siedziec z moim K. i ogladac te programy,ja tez lubie programy naukowe,ale wieczoramilubie sie odchamic czyms luznym
ja ogladam tylko mam talent,inne tego typu programy mnie nie interesuja jak o modelkach czy te tance z pseudo gwiazdami
ja za to kocham BN:-) kocham atmosfere swiat i zarazilam chyba w domu wszystkich,mam duzo dekoracji swiatecznych,kocham piec pierniczki z dziecmi,moze przygotowywanie samej Wigilii nie nalezy do moich ulubionych zajec,bo denerwuje sie czy na czas sie wyrobie,ale jak juz wszystko jest na stole to ciesze sie juz bardzo ze swiat
do tego oczekiwanie na Mikolaja przez dzieci,rozpakowywanie prezentow mhmmm kocham swieta
co co choinki to w dziecinstwie mama tylko mi dawala choinke ubierac i przyznac musze nieskromnie,ze tylko choinka ubrana przeze mnie w moim domu mi sie najbardziej podoba

a ze od paru lat K. z dziecmi ubiera choinke to od paru lat choinka nie wyglada tak jakbym chciala,ale tragedii nie ma:-)
teraz
asia juz wiem,dlaczego chcialas wyjechac na swieta
pawimi u nas w tym roku pozno rozpoczela sie kampania swiateczna w sklepach,centrach poniewaz sniegu nie ma o dziwo jeszcze

zazwyczaj juz po 1 listopada sie zaczynalo szalenstwo- co mnie na poczatku dziwilo i denerwowalo,ze tak szybko,ale teraz juz nie zwracam na to uwagi
wczoraj jak odbieralam Hanie z przedszkola to zobaczylam ubrana choinke,ale jak ubrana!! zamiast bombek na choince sa zawieszone zdjecia kazdego przedszkolaka,juz oprawione w taka folie utwardzajaca zdjecie,no siwtny pomysl,do tego biale duze lampki,efekt super:-)
ja kiedys w PL zamiast bombek upieklam ciasteczka,poozdabialam i choinka wygladala tez bosko
zastanawiam sie czy w tym roku nie zrobic choinki piernikowej,ale odstrasza mnie ilosc robienia tych piernikow

bo wiem ile co roku robie porcji a ledwo na tydzien starcza