• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

mama05 to dla ciebie
090.gif
dzięki

reklama
a mój mały bączek śpi a większe bączki się kąpią i o 20 lulu ;)
ja 23-go listopada skończyłam 28 lat :zawstydzona/y:

mam nadzieję, że Iza się uchroni i nie przywlecze nic paskudnego z przedszkola ...

a macie już pomysł na
d042.gif

Ostatnia edycja:
witajcie Mamuśki,
Jak tak Was czytam... to ja już chyba na geriatrię powinnam się udać.... hihihi.
Ale jakoś się tak nie czuję jeszcze (na szczęście).
Miłego wieczorku.

ja chciałam na święta córeczka kupić: dla Ameli rodzinke barbi- mama tata i 2 córeczki i układanke top modelki a dla Vanessy zestaw sprzątający- taki wózek z odkurzaczem szczotkami i jakąś może gre dla 3 latów i paki słodyczy do tego

katrina - no co Ty gdzie na geriatię a poza tym nie ważne ile się ma lat tylko na ile się czuje :)
asia - no to faktycznie młodziutka jesteś ;)

Natalia chce wózek dla swojej lalki a Iza jakiegoś pieska co chodzi i smycz mu świeci
e035.gif
:szok::eek:

majqa - wiem, wiem, żartowałam... nie czuję się na tyle, co mi metryka pokazuje, a to najważniejsze.

Alinka chciałaby na Mikołaja klocki LEGO Musimy podjechać do sklepu i zobaczyć jakie zestawy są dla dziewczynek. Tak po prawdzie to sami myśleliśmy, żeby jej klocki kupić, bo pięknie buduje, tylko klocków jej trochę brakuje.

Kurcze, chyba małe mi gdzieś poległo na pęcherzu, bo często dziś odwiedzam toaletę jak nigdy.

asia - to Ty kochana jesteś starsza od mojej starszej córy tylko 2 lata

Juz po wizycie kontrolnej. Mila przytła dobrze 680 gram , Uff. napięcie nadal duże w barkach niestety,Chyba wróci wojta:-(
Izabelka my tez nic z tym nie robimy, kazali obserwować co by to miało nie znaczyć

mama
czyli zagrzmi nad Poznaniem:-D
lilka hehe mi tez kapsułki się kończą ale nie dopuszczę do suszy:-D
katrinka ja tocze 36 i nie czuję się nawet na 30;-)
asia a od mojego syna całe 6:-D

reklama
witajcie Mamuśki,
Jak tak Was czytam... to ja już chyba na geriatrię powinnam się udać.... hihihi.
Ale jakoś się tak nie czuję jeszcze (na szczęście).
Miłego wieczorku.
:rofl2: lacze sie w bolu, my tu kiedys juz z Joas ukladalysmy sie kolejno do trumienek wiec poniekad zostalam mianowana na starsza trumienna watku:-D:-D najlepsze to jest to ze wy macie po 20-cia kilka lat i narzekacie ze stare jestescie a ja mam duuuuuzo wiecej i wcale sie staro nie czuje:no:

Pozdrawiam, bo tylko na szybko wpadlam zerknac co slychac, jeszcze niestety w pracy jestem.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry