Lilka
Fanka BB :)
z tym wiekiem to juz tak jest,ze jak ma sie te 20 cos to by sie chcialo miec rowne 20
mi zal,ze powoli zegnam sie z dwojka z przodu,ale uwazam ze 30tka to swietny czas dla kobiety i wcale sie 3 z przodu nie obawiam
pozatym tak jak piszecie,nie wazne ile kto ma wazne na ile sie czuje
ja sie czuje na 20 lat hahaaa
nie raz widze dziwne spojrzenia moich kolezanek,ze ja matka trojga dzieci a taka jajcara (no nie caly czas oczywiscie
) ale nie widze sie jako powazna matka Polka,bo mam inny charakter
ojej najadlam sie mufinkami,ide sobie jakies capucino szczelic,bo sie zaslodzilam a po kawie czasami moge nie zasnac
znalazlam fajne lozeczko dla Gabrielka,znalazlam pana,ktory jedzie busem do NO i moglby mi wziasc,wstyd przyznac,ale Gabis jeszcze w lozeczku niemowlecym spi
miesci sie,ale lzoeczko juz wysluzone bo i Hanie zaliczylo i juz sie nam nie raz rozpadlo
ale K. tak ostatnio zmontowal,ze teraz stoi!!! i nawet sie nie ryla 
oto to lozeczko
BARDZO MOCNE ŁÓŻKO 'VICTORIA' GR.3,5cm 70x160 (1941354935) - Aukcje internetowe Allegro

pozatym tak jak piszecie,nie wazne ile kto ma wazne na ile sie czuje
ja sie czuje na 20 lat hahaaa

ojej najadlam sie mufinkami,ide sobie jakies capucino szczelic,bo sie zaslodzilam a po kawie czasami moge nie zasnac
znalazlam fajne lozeczko dla Gabrielka,znalazlam pana,ktory jedzie busem do NO i moglby mi wziasc,wstyd przyznac,ale Gabis jeszcze w lozeczku niemowlecym spi

oto to lozeczko
BARDZO MOCNE ŁÓŻKO 'VICTORIA' GR.3,5cm 70x160 (1941354935) - Aukcje internetowe Allegro