reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Witajcie!
Dzień jak zwykle zwykły ;) To samo co i wczoraj. Rozalka grała z dziś ze Staszkiem w kolory, aż mi się chciało płakać ze wzruszenia, tak słodko się bawili ;) Jutro jadę na zakupy, muszę trochę moje dzieci obkupić przed podwyżką VAT-u.

Kartina - widzę, że nasze dzieci mają te same upodobania ;) Staszko z owoców ostatnio polubił kiwi więc korzystam i kupuję ;) Poza tym lubi "babany" i jabłka i letnie owoce. No a z mięs lubi parówki i choć nie jestem zwolenniczką to mu kupuję takie pożądne, niech ma trochę białka.

mama05 - powodzenia! Najlepiej próbować przez kilka dni ;) W końcu to sama przyjemność...

Lilka - u mnie było odwrotnie - Rozalka i Staś to niespodzianki, a potem zapragnęliśmy powiększyć rodzinkę i jest Dominiś. Niektórzy się dziwili, że planujemy dziecko mając już dwójkę ale ja zawsze chciałam mieć liczną rodzinę. Teraz jestem nastawiona na zakończenie naszej reprodukcji, ale to jest spowodowane dość świeżymi wspomnieniami bardzo bolącego porodu - może jak zapomnę na dobre to mi się odwidzi? ;)

Wisieńka - no chyba syn zaczeka ;) Jak Twój syn podchodzi do tego, że powiększy się Wam rodzina?

reklama
Izabelka witaj:-) To Vat idzie w górę, na co konkretnie? Masz rację dzieciaki wzruszają. maciek mówi, że nie przeszkadza mu rodzeństwo. Milę uwielbia to i kolejne przyjmie z radością. Byle nam się udało szybko i niec w tym nie przeszkodziło.:-)

mojemu znajomemu w ubieglym tygodniu we wtorek urodzil sie pierwszy wnuk a w piatek trzeci syn :-D.
A ja dzis mialam dosc zajety dzien w pracy, w dodatku dosc wczesniej sie urwalam bo mialam umowiona wizyte do fryzjera.
Katrina moje historia z dziecmi wyglada podobnie jak u Ciebie...tez mi bylo wygodnie z jednym synem ktorego dosc wczesnie mialam i w dodatku troche tak bez uprzednich planow;-), pozniej rozstalism sie z jego ojcem i nie sadzilam ze bede miala wiecej dzieci. 10 lat pozniej ku mojemu ogromnemu zaskoczeniu pojawil sie moj sredniak i moje spojrzenie na macierzynstwo i rodzine kompletnie sie odmnienilo. Czasem jeszcze walcze czy moze jednak czwarte bedzie...oficjalnie okreslilismy temat za zakmniety z wielu wzgledow ale gdyby sie zdarzylo to bede sie cieszyc.
A moje dzieci u nianki...odebralam je ze szkoly prosto po fryzjerze, ledwie zaczelam kolacje szykowac wpadla nasza ulubiona nianka-sasiadka i wyrazila pragnienie zajecia sie nimi przez caly wieczor. Wiec pomaszerowali z obiadem na talerzach:-D na druga strone ulicy....a w domu cisza jak makiem zasial, wlasnie wpalaszowalam deser i zamierzam strzelic sobie maly wygrzewajacy relaks w jaccuzi:tak:....Niebawem pewnie wroca male wloczegi to maz ich wykapie i polozy do lozek. Jutro nowy dzien, pojade chyba troszke pozniej do pracy bo mam kila spraw do zalatwienia ale za to bede musiala odkiblowac do prawie 18-tej wiec generalnie dlugi dzien sie zapowiada. Oby blizej do weekendu. Pozdrawiam i dobrej nocy zycze bo zapewnie mocno wlasnie chrapiecie w swoich lozeczkach.

Witajcie dziewczyny zapraszam na kawusie
b025.gif
ja już Martynkę odprowadziłam do szkoły a Kamilek leży w łóżku i herbatkę popija z drożdżówką
h120.gif
.

jestem i ja;)
wczoraj widzę wieczorkiem trochę pisałyscie a ja w pracy byłam ,ale za to dziś mam wolne i zaraz na zakupy jadę bo wypłata była;)))

Pawimi -dobre z tym Twoim znajomym;))))))))))))i syn i wnuk:)))

Katrina dzięki za &&&& trzymaj i po okazji podeślij trochę ~~~~~~~~~~~~~~~~ ciążowych:))

Wisieńka- no mam nadzieję,że w końcu!!! się uda i nam.
ukochaj mile a Maćkowi przybij 5 ode mnie-nie bedę Go tulić bo przecież wstyd,nie wypada itd:)))

Lilka kochana ja jak tylko 2 lata temu zaczeliśmy starania to jż u gina byłam i opracowaliśmy taktykę jak działać,na jakich lekach i całą resztę..porobiłam badania..miałam monitoring przez kilka czy kilkanaście cykli...i jak widać nic!
ja mam moje dzieci po hormonach bo u mnie ciężko o owu..wiec ja nie robię dziecka bez gina bo wiem ,że jestem pusta w środku i potrzebuję leków....ale po tych staraniach i takiej ilości hormonów jakie brałam to nabawiłam się deprechy i 10 kg więcej a ciąży niet...
teraz działamy bez leków..czasem są m-ce ,że wogóle nie działamy...........

o-tak to wygląda..teraz muszę się przejść do gina bo w styczniu bedzie rok jak robiłam cytologię a ja raz w roku robię więc się wybiorę..może pójdę w połowie cyklu ,żeby zobaczył czy jakaś owu się szykuje..
Tom moj tez badał nasienie...jadł różne witaminy-mówię Ci -cuda na kiju i NIC:((((

IZABELKA DZIĘKI ZA &&&&&&&&&&& trzymaj -bo i więcej tym lepiej ;)

Asia ja się @ skończy to działajcie ,może w tym cyklu Ci się uda..

ściskam wszystkie mamuśki kochane i miłego dnia życzę ..smacznej kawki i pogody ducha;))bo na tą za oknem nie ma co liczyć
a227.gif
-nic tylko do łóżka spać...

Wiktoria witaj-Tobie również miłego dnia :)) i smacznego dla synka:)

helo
ja tez juz dziewczyny odprowadzilam,teraz ide sie chwile polozyc i kolo 10 wstane i jedzimy do dentysty z Gabim

mamo to faktycznie masz niezla przeprawe za soba,ale dzieki temu dwojke dzieci :-)
mowie ci pogadaj z ginem o inseminacji,wiem ze bedziesz musiala brac jakies leki,chodzic na usg,ale moze to by pomoglo?? skoro stara metoda teraz jakos nie idzie? oczywiscie nie namawiam,ale chcialabym bys miala juz trzecie bejbi o ktorym marzysz:tak:
ide sie polozyc na 30 min.,bo znowu mam kiepska nocke za soba a o 6 pobudka byla...do pozniej

Wtam
Mila lezy w łóżeczku z karuzelką(nowe baterie) i czka i czka i nic nie pomaga. Dziś jedziemy do szwagra z imieninowym prezentem, to znaczy z butelką dobrej Whisky:-D Pogoda szao bura nic to jak ostatnio.
mama miłych zakupków życzę i mam nadzieję, ze noce są stosunkowo udane. Odezwij się po zakupkach jak znajdziesz momencik
lilka zazdroszczę mozliwości pospania
wiktoria pokaz co naprodukowałaś?
Ja się ciesze, bo mam zrobiony obiadek. Zupka szpinakowo, brokułkowa ugotowana , wołowina namarynowana i tylko wstawić do piekarnika a ziemniaczki zostały z wczoraj i już w plasterkach czekają na cebulce do tego ogór i voila :-D

reklama
Do góry