reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

reklama
witam po zakupach...400zł poooszło..
no cóż
c007.gif

ale byłam po spożywkę i po zabawki i w superfarmie..
kupiłam też w Lidlu aromaterapie;))6 zapachowych olejków+podgrzewacz i jakieś 2 kule za 30 zł i juz mi w domku pachnie jabłko-cynamon
c006.gif
uwielbiammmm cynamon:)))

Wiktoria piękności zrobiłaś-a jeśli chodzi o tą turkusową bransoletkę to i mi sie podobuje ;)))) mogę ją kupić??
c031.gif

Majqa-witaj kochana i chwili wytchnienia życzę..

Lilka kurka myslałam o IUI ,ale jakoś potem odpuściłam..może jak pojadę do gina na cytologie to popytam jeszcze raz..
powodzenia u dentysty:)

Wisieńka ukochaj Milę no i &&& żeby czkawka przeszła;))

a ja nie wiem co będę robić na obiad ...muszę popatrzeć co tam uszykowac z tego co kupiłam..

buziaki słodziaki dla Was babolki:))

Gabis ma wszystkie zabki zdrowe huraaaaaa:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

przy okazji pojechalam do rodzinnego i na poniedzialek mam wizyte u lekarza,powiedzialam,ze jestem caly czas chora od dwoch miesiecy i chce badania krwi miec zrobione,ze caly czas moge spac i jest to nie normalne
wizyte bez gadania dostalam:-) przy okazji wzielam tez dla Gabriela i idziemy razem,bo mu wyroslo cos pod zgieciem kolanowym i rosnie mu to,boli go,drapie i krwawi,jeden lekarz powiedzial,ze mamy w styczniu przyjsc jesli nei zniknie,ale to nie znika tylko rosnie!!:szok: takze mam nadzieje,ze rok 2011 zakonczymy zdrowo,wyleczeni...mam dosc juz

teraz pieke placko,bo wczoraj nie dalam rady
nadrobie was wieczorem jak wszystko oblecimy:-D

Lilka ślicznie, zabki wazna rzecz:-D No i zdrówka dla was
mama to poszalałaś. Widziałam te olwjki wczoraj ale póki Mila mała nie uzywam nic takiego. A jakie zabawki pokupiłaś?

Lilka no to pięknie...ja tez byłam ostatnio z dziećmi u stomatologa i też mają wszystkie zdrowe;) a Zuzi teraz lakuje 6ki ,żeby się nie psuły:)

Wisieńka-lalkę i lego:)
a sobie z zabawek testy owu-przechodziłam koło superfarmu.....:)
a ,że prom.była....:))z 27 na 15 zł to sobie kupiłam-100lat juz testów owulacyjnych nie robiłam..

miałam dzwonić do Ciebie,ale dopiero z Bonusem na ogrodzie byłam ,odkurzyłam ,pranie wstawiłam a teraz muszę się za obiad brać bo za godzine jadę po Zuzę!
c029.gif
ale mi czas zleciał!!!

a do tego Tom ma szkolenie i wróci koło 19 dopiero czyli na spanie dzieci...

witam po zakupach...400zł poooszło..
no cóż
c007.gif

ale byłam po spożywkę i po zabawki i w superfarmie..
kupiłam też w Lidlu aromaterapie;))6 zapachowych olejków+podgrzewacz i jakieś 2 kule za 30 zł i juz mi w domku pachnie jabłko-cynamon
c006.gif
uwielbiammmm cynamon:)))

Wiktoria piękności zrobiłaś-a jeśli chodzi o tą turkusową bransoletkę to i mi sie podobuje ;)))) mogę ją kupić??
c031.gif

Majqa-witaj kochana i chwili wytchnienia życzę..

Lilka kurka myslałam o IUI ,ale jakoś potem odpuściłam..może jak pojadę do gina na cytologie to popytam jeszcze raz..
powodzenia u dentysty:)

Wisieńka ukochaj Milę no i &&& żeby czkawka przeszła;))

a ja nie wiem co będę robić na obiad ...muszę popatrzeć co tam uszykowac z tego co kupiłam..

buziaki słodziaki dla Was babolki:))

Chodzi ci o te bransoletkę
Wisience się też podoba :-) jeśli ona ją kupi to postaram się zrobić dla ciebie taką samą lub troszkę podobną a jeżeli Wisieńka nie kupi to możesz ją kupić.:)

Ostatnia edycja:
Wiktoria no to zobaczymy co napisze Wisieńka :)
tak,ta mi sie podoba ;)
a napisz jeszcze jaka cena?? :) kolczyków nie moge bo mam uczulenie na nikiel...i nosze takie jakimi się dzieciom przebija,ale przynajmniej mnie uszy nie swędzą.
ale bransoletkę chętnie bym zakupiła..

zaraz rozwieszam pranie..podlałam kwiaty a obiadu nadal nie ruszyłam;/

reklama
Wiktoria no to zobaczymy co napisze Wisieńka :)
tak,ta mi sie podoba ;)
a napisz jeszcze jaka cena?? :) kolczyków nie moge bo mam uczulenie na nikiel...i nosze takie jakimi się dzieciom przebija,ale przynajmniej mnie uszy nie swędzą.
ale bransoletkę chętnie bym zakupiła..

zaraz rozwieszam pranie..podlałam kwiaty a obiadu nadal nie ruszyłam;/
Wisienka ja kupiła już się biorę do roboty i zrobię taką samą albo podobna :) i wstawię zdjęcie

Do góry