wiktoria12
Mama i żona :)
No wiesz kochana jak tylko będziesz chciała mogą być twojeWiktoria swietne, mi zwłaszcza te pierwsze kolczyki się podobają i niebieska bransoletka![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No wiesz kochana jak tylko będziesz chciała mogą być twojeWiktoria swietne, mi zwłaszcza te pierwsze kolczyki się podobają i niebieska bransoletka![]()
Mniam mniam podeślij do mnie parę racuszkówWitam
czasu brak więc tylko podczytuję ...
U mnie dzisiaj racuszki :-)
witam po zakupach...400zł poooszło..
no cóż![]()
ale byłam po spożywkę i po zabawki i w superfarmie..
kupiłam też w Lidlu aromaterapie)6 zapachowych olejków+podgrzewacz i jakieś 2 kule za 30 zł i juz mi w domku pachnie jabłko-cynamon
uwielbiammmm cynamon![]()
))
Wiktoria piękności zrobiłaś-a jeśli chodzi o tą turkusową bransoletkę to i mi sie podobuje))) mogę ją kupić??
![]()
Majqa-witaj kochana i chwili wytchnienia życzę..
Lilka kurka myslałam o IUI ,ale jakoś potem odpuściłam..może jak pojadę do gina na cytologie to popytam jeszcze raz..
powodzenia u dentysty
Wisieńka ukochaj Milę no i &&& żeby czkawka przeszła)
a ja nie wiem co będę robić na obiad ...muszę popatrzeć co tam uszykowac z tego co kupiłam..
buziaki słodziaki dla Was babolki)
Wisienka ja kupiła już się biorę do roboty i zrobię taką samą albo podobnaWiktoria no to zobaczymy co napisze Wisieńka
tak,ta mi sie podoba![]()
a napisz jeszcze jaka cena??kolczyków nie moge bo mam uczulenie na nikiel...i nosze takie jakimi się dzieciom przebija,ale przynajmniej mnie uszy nie swędzą.
ale bransoletkę chętnie bym zakupiła..
zaraz rozwieszam pranie..podlałam kwiaty a obiadu nadal nie ruszyłam;/