reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Witajcie mamuśki ;)
Ale macie tempo, nadążyć za Wami nie daję rady ;)

U nas dzisiaj mgła i nieciekawie, ale jak zwykle na spacerek o 13 żeby Rozalkę z autobusu odebrać. Na obiad dzisiaj barszczyk, piszę bo aż mi wstyd przed Wami - takie kuchareczki, a ja nic ;(. Piszecie o porannej kawie - ja należę do mniejszości bo w ogóle nie piję kawy. Nigdy nie piłam i raczej nie będę - nie smakuje mi ;)

Wisieńka - no niestety, pieluszki też zdrożeją. W ogóle przesyłam link do strony - wszystko co zdrożeje w 2012 roku. Smutno się czyta ale co zrobić...:baffled: http://www.eostroleka.pl/podwyzki-2011-sprawdz-co-zdrozeje-w-nowym-roku,art22148.html

mama - współczuję przeżyć. U nas dzieci same przychodzą, bez większych trudów. Ale mimo, że może chciałabym jeszcze jedno dziecko (kiedyś) to boję się, że mój limit szczęścia już wyczerpałam... Dodam, że mamy z mężem konflikt serologiczny i wszystkie nasze dzieci miały bardzo mocną żółtaczkę po urodzeniu. Czasem myślę, że to ogromne szczęście, że mamy trójeczkę i może już wystarczy? A co do psa - też kocham psiaki i uważam, że one też potrafią okazywać uczucia. Mamy dwa dorosłe psy, Lolę i Pluta, a od 5 tygodni mamy też szczeniaczki! Zostało ich u nas 8, a było 10 - 2 już w dobrych rękach. Są słodkie ;)

Lilka - zgadzam się z Tobą - rzadko film jest tak dobry jak książka - wystarczy podać jako przykład "Pachnidło" lub "Kolekcjonera Kości". "Zmierzchu" nie znam, bo to trochę nie moje klimaty, ale słyszałam, że to fajny film.

Idę robić obiad.

Ostatnia edycja:
reklama
witam izabela jakie z nas kucharki ja tam aż tak gotować nie potrafie bardzo często kożystam z pomysł na..... bo wiem że mi wyjdzie a dzisiaj to ja nie wiem co mam zrobić na obiad

jak tylko przyjdzie przesyłka to zrobię Zuzi fotkę i pokaże na wątku jak sie prezentują :))
a ja przy kawie z książką-mam jeszcze 1,5 h do powrotu Zuzy więc korzystam:)

Asia oj chyba bez lekarza się nie obejdzie...
zdrówka zyczę.
Ciężko się oderwać co :-D ok to będziemy czekać na zdjęcia później
kobietki ja zaraz zwariuje głowa mnie przestalą boleć ale zaczeło mnie boleć ucho prawe i ząb po prawej stronie wziełam godzine temu 2 apapy ale nie przeszło to wzielam przed chwilą jeszcze 2 może przejdzie ale wątpie
Możliwe ze to od zęba że tak boli

Izabela witaj :) u nas też szaro buro-wczoraj było słonko a dziś zero...

wstawi proszę jeszcze raz ten link bo cos nie poszło.masakra -nie lubię słow-podwyżka...kryzys...

Witam i idę popatrzec coście naskrobały. Mila śpi, obiadek się gotuje , chwila wolnego:-D

Szlak z tymi pieluszkami, przeciez nam tego tony idą. Chyba przejdziemy na ekologiczne:baffled:

Ostatnia edycja:
Asia gotujesz makaron spagetti,odcedzasz i odstawiasz na chwilę
na patelnie wrzucasz posiekany boczek ,czosnek,natkę posiekaną na koniec smażenia-smaże tak z 2 minutki i na koniec natka.
na patelnie przekładasz makaron (do tego boczku i reszty) i sypiesz parmezan lub inny ser.gdy troche przestydnie wylewasz 2 roztrzepane wcześniej jajka i mieszasz tak ,żeby się jajka ścieły -dokładnie od spodu.
na to świerzo zmielony kolorowy pieprz i szczypta soli-podawać zaraz po zrobieniu:))

Wisieńka -powitać ;)) czytaj,czytaj:)
ja przy książce,ale za 40 min jadę po Zuzę :)

reklama
mama przeczytałam i zapomniałąm, nerwa mam z tą moją pracą

Już niedługo mój powrót do pracy jak pisała no i okazało się, ze dziewczynie, która mnie zastępuje szef obiecał prace na stałe. Super!!!! Ona jak szła za mnie na zastępstwo obiecała mi, ze nie podłozy świni a szef , ze mam gwarantowane miejsce w firmie. I cóż okazało się, ze będę teraz musiała pracowac w nieprzyjemnych warunkach. Zwolnić mnie nie zwolnią bo zmniejszam wymiar pracy co mi gwarantuje miejsce w firmie przez rok , no chyba, ze dyscyplinarka lub likwidacja firmy ale praca w takich warunkach to będzie horror. mam nerwy straszne az mnie w brzuchu wierci
unhappy.gif
realmad2.gif

Do góry