reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Jestem na chwilke, mialam dzis dzien weny do sprzatania wiec wykorzystalam...powtarzajac sobie pamietaj jestes w ciazy, jestes w ciazy...
Maciej dalej w domu ale juz lepiej. Krzys przez weekend walczyl z zapaleniem spojowek ale juz opanowane. Chcialam go dzis jeszcze do szkoly nie puszczac ale jemu szkoda bylo nie isc :szok::-D. Zawiazlam samochodem i poprosilam wychowawczynie ze gdyby co to dzwonic.

Mamo wspolczuje goraczki i takiej??? diagnozy. U mnie goraczka przewaznie towarzyszy dzieciom przy anginie...ktora nie daje objawow tylko gardlo bialo oblozone. Przy wysokiej goraczce podaje nurofen+paracetamol z przepisu lekarza :tak:
Sempe moja Ania mlodsza niz Twoje ale tez czasem zostawiam chlopakow z nia bo musze wyskoczyc na zakupy czy cos zalatwic
Majqa u Was tez choroby wspolczuje!

Zdrowia dla wszystkich chorujacych. Pozdrawiam!!!

reklama
ewunia - wysypka póki co od pasa w górę
mama - pięny salonik ::

Maruś już się przebudził ... :/ Kurcze nie wiem czemu on tak kiepsko śpi - odkąd skończył 4-ry m-ce tak się pokiełbasiło a na dodatek nie wiem jak mu pomóc :// ehh

a co tu dzisiaj takie spustoszenie???

witajcie juz w południe:-)
mąż własnie jest na rozmowie o prace a mnie sciska ze stresów!
na 15.10 idę do kontroli z całą trójką... Alicji się pogorszyło wiec pewnie antybol dostanie....
niech juz to zapalenie oskrzeli nam odpusci!!!

czekam na wiesci jak tam Wasze chorowitki, lepiej??

Pawimi gdzies za oceanem nam znikła:tak:

Ostatnia edycja:
Cześć wszystkim :p
Faktycznie pusto tu dzisiaj. Maruś zdrowy a wysypka schodzi. Tylko bardzo mało je -a najlepiej by to był cyc... :-\

znaleźliśmy dzisiaj pieska - szczenię, jest to sunia. Dziewczynki zachwycone i cieszą się że zostanie z nami. Nadały jej imię LUNA. Biedna zamarznięta i głodna była.

i ja pokaze sie ze jestem :-)

Wczoraj wysprzatalam wiec dzis mam wolne ;-)

A jutro mama przyjezdza na dluzej wiec bedzie mnie mniej...jesli to mozliwe :-D

pozdrawiam!

Witam i ja ;))
Majqa ciesze ,się że Marek już lepiej;))
Sempe zdrówka dla dzieci i &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za męża!!

Zuz Inka fajnie,że mama Cie odwiedzi ;)ciesz sie chwilą :)

Pawimi no właśnie co Cie tak wcięło??czekamy,tęsknimy!!

Cokies?????????????????
Weroniczka?????????????????
Wisieńka nie ma neta to usprawiedliwiona..

Ewuniaf?????????????????????
AnnaS ??????????????????????
Joaś?????????????????
Katrina??????????????????

i reszta gangu Olsena-meldowac co u Was

reklama
Do góry