reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Witam nową mamusię

Mama to idziecie jak burza,aż zazdroszczę tego urządzania

Madlen no to trzymam mocno &&&&&

A ja muszę spać z poduszką między nogami bo brzuch zaczyna przeszkadzać, do tego kolano boli i się tak wierce, postanowiłam że zaczynam porządki przedświąteczne bo zanim wszystko ogarnę to będzie styczeń:confused2:

pozdrawiam Was wszystkie

reklama
cześć babyyyy-->pobudka ;))))
kawa stygnie :-D

jest poniedziałek i chciałby sie z Wami przywitać ..przecież tak go wszystkie lubimy:-p

dzieci porozwoziłam ,pranie wstawiłam,śniadanko zjadłam i teraz kawa z Wami:)

Lenka
dzięki :) sama nogami przebieram jak nie wiem co :)

pozdrawiam i licze ,że dzis ruch bedzie większy:eek::tak::-D

dzień dobry:-)

wpadam życzyć miłego dnia wszystkim i przesyłam pozytywne fluidy dla madlen i jej Pysi &&&&&&

mam nadzieję że popołudniu wpadnę, teraz jakiś duszności mnie dopadły:-(

Madlen, czekamy na wieści jak Cię już wypuszczą. Trzymam kciuki.

Mama teraz będziesz bizneswoman to musisz walczyć o swoje, ta zmiana na pewno doda Ci dużo pewności siebie:-)

Lenka ja mam taką poduszkę dla ciężarnych w kształcie rogala z mothercare, kupiłam przy pierwszej ciąży i jestem z niej mega zadowolona, po ciąży służy do karmienia, fajnie podpiera kręgosłup, także nawet plecy przestają boleć. Muszę po nią sięgnąć bo zaczyna mi się robić niewygodnie w łóżku.

U mnie też już pogarnięte, pranie zrobione, ciuchy z szafy po raz kolejny przebrane, co chwilę mi ich ubywa, ale przynajmniej łatwiej coś znaleźć. Wróciłam ze spacerku z Kamilkiem, teraz babel śpi a ja biorę się za angielski bo mam trochę zaległości z weekendu. Zajrzę później:-)

Witajcie!!
Mama trzymam za prace remontowe&&&&&&&&&&&&&&&&&&oj dzieje sie u ciebie. Super
Ja czuje sie strasznie zmeczona. Marta bardzo kiepsko sypia w nocy, Albo przy cycy albo co 2h pobudka. wiem ze to sie juz nie zmieni. jedynie jak przestane ja karmic.
A ja miotam sie z ta decyzja.przeciez siedze w domu, moge ja karmic. Czuje sie rozdarta. :(. Pewneidlugo bede tak sie czula. pozdrawiam wszystki ale czasu na was mam amlo.wiecie M w domu ciagle.

tydzien dobry....juz po weekendzie, ja siedze i pije kawke ale juz za pare minutek musze zbierac swoja umeczona intensywnym weekendem dziatwe i odstawic do szkoly. Dobrze ze tylko dzis i jutro a pozniej kilka dni laby! U nas wczoraj znowu pogoda bardziej wrzesniowa byla wiec jakos ciezko mi wskoczyc w ten ruszajacy pelna para sezon swiateczny. Za chwile - bo przeciez kilka tygodni zaledwie zostalo bedziemy celebrowac nowy roczek i ot tak 2012 przejdzie do wspomnien razem ze swoimi dawno zapomnianymi mlodszymi bracmi:tak:
Azile - Twoja Martusia pewnie taki typ jak moj najstarszy synalek byl.Cycownik z niego byl siarczysty do prawie 3 r.z. i to wlasnie nocami dawal najbardziej popalic. Ale wiesz, jak teraz na niego spogladam to chociaz wtedy nie byly mi te nieprzespane noce do smiechu, to dzis mile to wspominam;-)
Madlen - zaciskam mocno piesci za Ciebie i malenka istotke ktora lada moment zawita w ten swiat.

Mamusiu - dumna jestem z Ciebie :-D

Hana - Ty pracowitku jeden, az mi wstyd bo ja weekend przebalowalam nie kiwnacy w chalpie palcem a tu otwieram i czytam o mroweczkach na watku :-D

Weroniczka? jak tam przeprowadzka??

reszte sciskam goraco nie pomijajac zadnej i zycze milego popoludnia! (a sobie poranku).

heloł obiadowo ;))

Madlen
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za poród ;)) czekamy na info!!

Natkaa
dzięki --> masz racje ..moje poczucie wartości już znacznie wzrosło ;)
dziękuję za wsparcie ;):):**

Pawimi
dziękuję :))) wystroje sie na otwarcie i na pewno będziecie tam wszystkie duchowo ze mną :))

Azile
myślami z Tobą ..
jak reka M??
ehhhh ..mam nadzieje ,że Marta odpuści Ci w końcu...ja pewnie przeszłabym na butelkę na noc i tylko w dzień karmiła (.)(.) ... ale to ja ...
życzę dobrej decyzji bo pamiętaj ,że w tym wszystkim TY tez jesteś bardzo ważna!!

babki gdzie Wy

mamusia - ale zes trąbnęła tą fujarką ze az mnie ucho boli:-D
ja po pracce

czekamy na nową lodówke---jak szafa otwieraną:happy: ale tymczasem syf po opróżnieniu starej:eek:
madlen - jak tam ---już po? czekam na info i przebieram nóżkami:szok:
lenka - to szybko brzuszek przeszkadza:-p
pawimi - ja zwykle się obijam --tylko pozniej w tygodni nie wyrabiam a jak jeszcze migrena się przypałęta - aświęta ---oj dużymi krokami--- u nas juz po mału miasto ozdabiają ---ale to i tak nic do tego jak w USA jest - co?
natka - a jak Ty się czujeszz---jak brzunio?

pozdrawiam tymczasem
wpadne jeszcze pozniej
młaaa

hana - ja nie wiem jak w pl ozdabiaja bo za moich czasow jeszcze tego nie bylo, ale tutaj fakt - obficie to wyglada.
Na:ninja2: wstawilam wam fotke :tak:

reklama
Hana
:wściekła/y:to jest róg a nie fujarka !!!:-D:-D

Weroniczka ?????????????????

Bedii??????????????????????????

Joaś ??????????????????????

Sempe?????????????????????????

Katrina????????????????????????

Zuz inka????????????????????????

Majqa?????????????????????????

Patik?????????????????????