• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Witam nową mamusię

Mama to idziecie jak burza,aż zazdroszczę tego urządzania

Madlen no to trzymam mocno &&&&&

A ja muszę spać z poduszką między nogami bo brzuch zaczyna przeszkadzać, do tego kolano boli i się tak wierce, postanowiłam że zaczynam porządki przedświąteczne bo zanim wszystko ogarnę to będzie styczeń:confused2:

pozdrawiam Was wszystkie

reklama
cześć babyyyy-->pobudka ;))))
kawa stygnie :-D

jest poniedziałek i chciałby sie z Wami przywitać ..przecież tak go wszystkie lubimy:-p

dzieci porozwoziłam ,pranie wstawiłam,śniadanko zjadłam i teraz kawa z Wami:)

Lenka
dzięki :) sama nogami przebieram jak nie wiem co :)

pozdrawiam i licze ,że dzis ruch bedzie większy:eek::tak::-D

dzień dobry:-)

wpadam życzyć miłego dnia wszystkim i przesyłam pozytywne fluidy dla madlen i jej Pysi &&&&&&

mam nadzieję że popołudniu wpadnę, teraz jakiś duszności mnie dopadły:-(

Madlen, czekamy na wieści jak Cię już wypuszczą. Trzymam kciuki.

Mama teraz będziesz bizneswoman to musisz walczyć o swoje, ta zmiana na pewno doda Ci dużo pewności siebie:-)

Lenka ja mam taką poduszkę dla ciężarnych w kształcie rogala z mothercare, kupiłam przy pierwszej ciąży i jestem z niej mega zadowolona, po ciąży służy do karmienia, fajnie podpiera kręgosłup, także nawet plecy przestają boleć. Muszę po nią sięgnąć bo zaczyna mi się robić niewygodnie w łóżku.

U mnie też już pogarnięte, pranie zrobione, ciuchy z szafy po raz kolejny przebrane, co chwilę mi ich ubywa, ale przynajmniej łatwiej coś znaleźć. Wróciłam ze spacerku z Kamilkiem, teraz babel śpi a ja biorę się za angielski bo mam trochę zaległości z weekendu. Zajrzę później:-)

Witajcie!!
Mama trzymam za prace remontowe&&&&&&&&&&&&&&&&&&oj dzieje sie u ciebie. Super
Ja czuje sie strasznie zmeczona. Marta bardzo kiepsko sypia w nocy, Albo przy cycy albo co 2h pobudka. wiem ze to sie juz nie zmieni. jedynie jak przestane ja karmic.
A ja miotam sie z ta decyzja.przeciez siedze w domu, moge ja karmic. Czuje sie rozdarta. :(. Pewneidlugo bede tak sie czula. pozdrawiam wszystki ale czasu na was mam amlo.wiecie M w domu ciagle.

tydzien dobry....juz po weekendzie, ja siedze i pije kawke ale juz za pare minutek musze zbierac swoja umeczona intensywnym weekendem dziatwe i odstawic do szkoly. Dobrze ze tylko dzis i jutro a pozniej kilka dni laby! U nas wczoraj znowu pogoda bardziej wrzesniowa byla wiec jakos ciezko mi wskoczyc w ten ruszajacy pelna para sezon swiateczny. Za chwile - bo przeciez kilka tygodni zaledwie zostalo bedziemy celebrowac nowy roczek i ot tak 2012 przejdzie do wspomnien razem ze swoimi dawno zapomnianymi mlodszymi bracmi:tak:
Azile - Twoja Martusia pewnie taki typ jak moj najstarszy synalek byl.Cycownik z niego byl siarczysty do prawie 3 r.z. i to wlasnie nocami dawal najbardziej popalic. Ale wiesz, jak teraz na niego spogladam to chociaz wtedy nie byly mi te nieprzespane noce do smiechu, to dzis mile to wspominam;-)
Madlen - zaciskam mocno piesci za Ciebie i malenka istotke ktora lada moment zawita w ten swiat.

Mamusiu - dumna jestem z Ciebie :-D

Hana - Ty pracowitku jeden, az mi wstyd bo ja weekend przebalowalam nie kiwnacy w chalpie palcem a tu otwieram i czytam o mroweczkach na watku :-D

Weroniczka? jak tam przeprowadzka??

reszte sciskam goraco nie pomijajac zadnej i zycze milego popoludnia! (a sobie poranku).

heloł obiadowo ;))

Madlen
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za poród ;)) czekamy na info!!

Natkaa
dzięki --> masz racje ..moje poczucie wartości już znacznie wzrosło ;)
dziękuję za wsparcie ;):):**

Pawimi
dziękuję :))) wystroje sie na otwarcie i na pewno będziecie tam wszystkie duchowo ze mną :))

Azile
myślami z Tobą ..
jak reka M??
ehhhh ..mam nadzieje ,że Marta odpuści Ci w końcu...ja pewnie przeszłabym na butelkę na noc i tylko w dzień karmiła (.)(.) ... ale to ja ...
życzę dobrej decyzji bo pamiętaj ,że w tym wszystkim TY tez jesteś bardzo ważna!!

babki gdzie Wy

mamusia - ale zes trąbnęła tą fujarką ze az mnie ucho boli:-D
ja po pracce

czekamy na nową lodówke---jak szafa otwieraną:happy: ale tymczasem syf po opróżnieniu starej:eek:
madlen - jak tam ---już po? czekam na info i przebieram nóżkami:szok:
lenka - to szybko brzuszek przeszkadza:-p
pawimi - ja zwykle się obijam --tylko pozniej w tygodni nie wyrabiam a jak jeszcze migrena się przypałęta - aświęta ---oj dużymi krokami--- u nas juz po mału miasto ozdabiają ---ale to i tak nic do tego jak w USA jest - co?
natka - a jak Ty się czujeszz---jak brzunio?

pozdrawiam tymczasem
wpadne jeszcze pozniej
młaaa

reklama
Hana
:wściekła/y:to jest róg a nie fujarka !!!:-D:-D

Weroniczka ?????????????????

Bedii??????????????????????????

Joaś ??????????????????????

Sempe?????????????????????????

Katrina????????????????????????

Zuz inka????????????????????????