• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Trzecie dziecko?

Hej, zapytam z czystej ciekawości, wiem, że minęło kilka lat, ale ciekawa jestem Twojej decyzji, bo sama stoję teraz przed takim dylematem :) Mam dzieci w takim samym wieku jak i trzecia ciąża rownież poroniona. Zdecydowałaś się na trzecie dziecko? Jeśli tak to jak Ci się wszystko ułożyło? Dziękuję jeśli zdecydujesz się odpisać :)
Wiem, że nie do mnie pytanie. Ale 4 lata temu mówiłam, że będę miała 2 i koniec. Koniec kropka. Mąż tak samo.
No to trzecie na mnie śpi właśnie 🙂 ciąża najgorsza ze wszystkich. Poród też. Ale dziecko fajne 😅

reklama
Wiem, że nie do mnie pytanie. Ale 4 lata temu mówiłam, że będę miała 2 i koniec. Koniec kropka. Mąż tak samo.
No to trzecie na mnie śpi właśnie 🙂 ciąża najgorsza ze wszystkich. Poród też. Ale dziecko fajne 😅
A czemu trzeci poród najgorszy? Pod jakim względem? Ja słyszałam, ża każdy kolejny jest lepszy, akurat spodziewam się trzeciego dziecka 😄

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry