sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Hmmmmm a moze te wiórki zalać rumem? mam taki pomysł bo malibu to rum kokosowy co wy na to?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
a jakim rumem chcesz to zalac? takim typowym co dodaje sie do kawusi lub herbatki? Bo jesli tak to ja jednak pozostane przy wodeczce...Mysle ze taki rum zawalilby sprawe...no bo jak to rum ma swoj specyficzny smaczek...
ja takie Bacardi to pilam z nektarem kokosowym albo ze Sprite...
i najczesciej jednak mam apetyta na tego Baileysa
tylko zawsze szkoda wywalic mi 15 euro...