Leyna ile kosztuja takie buty?
Pati ja płaciłam 70 zł. Kupowałam w sklepie ortopedycznym przy szpitalu na 28 czerwca.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Leyna ile kosztuja takie buty?
Leyna- te butki to są rehabilitacyjne , tak?? a on o takich nie wspomniał tylko jak zapytałam czy boso czy papcie to powiedział papcie a ja dopowiedziałam uwarunkowania papci a ten przytakną. A właściwie czym te butki różnia sie od zwykłych(tych zalecanych z wkładką,sztywną pieta i wysoka nad kostke)?? bo ja nie widzę żadnej
bo o wkładke to chodzi mi o normalna wyściółke buta z tym wybrzuszeniem od wewnątrz stopy a nie jakąś rehabilitacyjna
Leyna mam nadzieje ze zrozumiałaś mnie bo strasznie popapranie to opisałam;-)
widzialam te buty w smyku wlasnie duzo nie kosztowaly bo przecena byla ale powiem Wam ze one sie wogole nie zginajajakby dziecku deske przywiazac do nogi nie wiem jak moze w nich chodzic strasznie byly sztywne
Leyna byc moze i masz racje to teraz juz nic nie rozumiem czemu w takim razie mowia ze pierwszy warunkiem kupowania dobrego buta to ze ma sie lamac w palcach nawet w tvn style Zawitkowski o tym mowil :-(
nie no pewnie nie podwazam ich zdaniaone się lekko zginają... ale nie tak, żeby je prawie przełamać na pół ;-) może ma znaczenie to, że mają wkładkę? nie wiem... skoro i neurolog i pediatra polecali te buciki to chyba wiedzą co mówią![]()