Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ASIKB - czy byłas w Medicoverze na Chorzowskiej 50 w Katowicach?
Współczuje przezyć naprawde, kiedys byłam u babki ginekologa i powiedziałam nigdy wiecej, wszystko mnie bolało po tej wizycie.Teraz chodze prywatnie do lekarza z Tychów i jak naraize sobie chwale:-)
ASIKB - czy byłas w Medicoverze na Chorzowskiej 50 w Katowicach?
Współczuje przezyć naprawde, kiedys byłam u babki ginekologa i powiedziałam nigdy wiecej, wszystko mnie bolało po tej wizycie.Teraz chodze prywatnie do lekarza z Tychów i jak naraize sobie chwale:-)
AsikB - tak zamierzam rodzic w Tychach. Moja bratowa rodziła tam prawie 2 miesiące temu i była zadowolona...kolezanka rodziła tam 2 razy i również zadowolona.. jak masz lekarza z tego szpitala to opieka i wszystko jest ok...
Co do kliniki to dobry wybór:-)
Dobrze zrobiłas z tą skargą, naprawde co za lekarz z tej baby... brak słów...
Wiesz co nigdy nie wiesz jak trafisz..jak moj lekarz zobaczył ze miałam wymrazana nadzerkę to mi powiedizał ze sie tego nie robi...dopiero po porodzie jak to powiedział "kolerzy sobie pokupili i teraz wymrażają albo wypalają" a robił mi to lekarz do którego miałam zaufanie.....
nie wiem czym to jest spowodowane, ale dobra. No i jutro jadę do pracy
Chyba zapiszę się na czwartek do rodzinnego, może on coś pomoże bo normalnie już nie mogę. Leczę się syropkiem, mlekiem z miodem i masłem, dużymi ilościami cebuli, herbatką z cytryną. Jeszcze od wczoraj doszły mi kucia w bokach czasami bardzo mocne, a już tak długo ich nie było.