reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

U lekarza

bylam dzis na badaniu USG i wszystko jest dobrze. Mala jestem duza, nawet bardzo wazy 2700 w 33 tygodniu.
Mam duzo plynu owodniowego, wiec wyjasnilo sie skad moj ogromny brzuchol. Jutro wstawie zdjecie Anielki w odpowiednim watku :)

reklama
bylam dzis na badaniu USG i wszystko jest dobrze. Mala jestem duza, nawet bardzo wazy 2700 w 33 tygodniu.
Mam duzo plynu owodniowego, wiec wyjasnilo sie skad moj ogromny brzuchol. Jutro wstawie zdjecie Anielki w odpowiednim watku :)

ooo jjaaaa no to bardzo duzo wazy, witaj w klubie mam wielkich dzieci :-D heh na kiedy masz termin z OM, a na kiedy wyszedl Ci z tego USG? Moja ,,mala'' w 30 tc+1 d wazyla 1860 g i to jest bardzo duzo :-p nawet przez to termin przyspieszylo mi o 2 tyg wczesniej, bo wazy tyle ile powinna w 32 tc :eek::-D

Blair spora rozbieżność ;) nieźle ;p

ja byłam wczoraj na wizycie to mój mały waży lekko ponad 1200g to chyba mały jest hehe ale to nadal jeszcze w normie :) u mnie wszystko w porządku, więc jestem spokojniejsza, następną wizytę mam 5 stycznia, czyli za miesiąc, może od tego stycznia będę miała już częściej wizyty..

Suzi to wage ma super :-) ja pytalam moja ginke o czestsze wizyty, a ona odpowiedziala na to, ze jesli wszystko jest w porzadku to ona pod koniec ciazy nie namawia na czestsze wizyty, tylko normalnie co 4 tygodnie :-) takze jesli wszystko pojdzie z planem, to mnie jeszcze czekaja 2 przed porodem :-)
a czy Wasi lekarze mowili wam juz o posiewie na paciorkowca?? kiedy macie robic?? moja ginka nic na razie nie mowila i za 3 tygodnie sama ja o to zapytam, bo podobno robi sie ok 34 tc :-)

mój nic jeszcze nie mówił, teraz jak byłam to dał mi na powtórzenie na toksoplazmozę, bo ponoć trzeba powtórzyć pod koniec ciąży, może w styczniu mi zleci?

reklama
Do góry