reklama
mama2006
Fanka BB :)
A u mnie według programu - do którego należę USG trzeba wykonać między 27, a 32 tygodniem. Więc może warto zrobić gdzieś około 30 tyg. ciąży
Ja się dowiem pewnie 15.11 - na wizycie.
Jejciu jak to zleciało - pomyśleć, że jeszcze tylko jedno USG przed Nami i niedługo Nasze maluszki będą z Nami - ale to zleciało (szok)
Jejciu jak to zleciało - pomyśleć, że jeszcze tylko jedno USG przed Nami i niedługo Nasze maluszki będą z Nami - ale to zleciało (szok)
Flower
Oj leci leci! :-)
A ja wczoraj ogladalam porodowke na TLC i przy ostatniej kobiecie przyszedl moj m i ze mna ogladal! Po czym stwierdzil ze on juz nie chce dziecka! Ja na to ze troszke zapozno
On od poczatku bardzo mocno jest przejety ze mnie bedzie tak bardzo bolec i ze on nie bedzie mogl mi pomoc! No i tam fajnie pokazuja ze babka mowi ze ja boli to oni od razu nie wazne jaki etap porodu daja jakies znieczuenia! I ja mu mowie ze u nas nie ma tak ze mowisz i masz! A on ze jak nie beda chcieli dac to tam komus zaje....
A ja wczoraj ogladalam porodowke na TLC i przy ostatniej kobiecie przyszedl moj m i ze mna ogladal! Po czym stwierdzil ze on juz nie chce dziecka! Ja na to ze troszke zapozno
On od poczatku bardzo mocno jest przejety ze mnie bedzie tak bardzo bolec i ze on nie bedzie mogl mi pomoc! No i tam fajnie pokazuja ze babka mowi ze ja boli to oni od razu nie wazne jaki etap porodu daja jakies znieczuenia! I ja mu mowie ze u nas nie ma tak ze mowisz i masz! A on ze jak nie beda chcieli dac to tam komus zaje....

mama2006
A ja już po badaniach... jakoś udało się przeżyć (ale łatwo nie było). U mnie nie można było wpuścić cytryny do glukozy (a do dlatego, że ona zawiera cukier i myli wyniki). Ale dało się ją wypić mimo to
Tylko po połowie kubka już mi się w głowie kręciło. Miałam krew pobieraną 3 razy ale przez 4 wkłucia... z żył nie chciała mi krew lecieć - pierwszy raz tak miałam. No i odebrałam wyniki posiewu moczu - wszystko jest ok
Za 2 tyg. wizyta u okulisty oraz lekarza - akurat w 28 tyg. będę 
reklama
A ja dzwoniłam dziś do gina w sprawie moich wyników i powiedział, że jeśli cukier w krwi jest ok to najważniejsze a cukrem w moczu mam się nie przejmować ale profilaktycznie przejść na dietę bezcukrową! I jak ja mam to zrobić jak od miesiąca o niczym innym nie myślę tylko o słodyczach??? A z drugiej strony dobrze, bo może nie będę tyć w takim tempie