• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

U lekarza

no dobra:-D moja lekarz mówiła, że po 10 dniach od terminu wywołują, a wcześniej to jedynie jak coś jest nie tak, więc nie strasz, bo ja mam nadzieję, że wszystko się samo rozkręci

reklama
Helloł!

Udało mi się w końcu sprawdzić wynik na GBS - Streptococcusa nie wychodowano. Cieszę się niezmiernie :) Teraz tylko trzeba pilnować, żeby mi się wynik nie zdezaktualizował ;)

Kasiulec. Powodzenia!

Ostatnia edycja:
Hehe, oj widzę, że się dzieje dzieje :D Ja w pt miałam lekarza i ponoć szyjka skróciła się o połowe i tworzą mi się świetne warunki do porodu, chociaż ja mam wrażenie, że nic tam się nie dzieje :P A wczoraj miałam usg i Staś wyszedł młodszy o tydzień i termin z wczorajszych pomiarów na 22.02 :P A waży pi razy drzwi 3080 :) No, zobaczymy, kiedy wybierze się na ten świat, hehehe :D
W każdym razie ja pewnie będę jedną z ostatnich :D

no to spiesz się, biegaj, bo w sumie szanse na spotkanie mamy :-) po terminie to już badanie konkretniej wygląda, skoro mam je mieć co 2 dni to może faktycznie one sprawią, że kiedyś urodzę, córa skacze w brzuchu, więc chyba aż tak ciasno to tam nie ma, w końcu przytyło się te 19kg (najważniejsze, że zmieszczę się w 20)

reklama
My też po wizycie. Oliwier waży ok 2950g rośnie prawidłowo. Lekarz powiedział że dobrze by było żebym w ciągu 2 tygodni urodziła. Łożysko jest już dojrzałe. Miałam też stymulacje szyjki, jak to bolało :baffled::szok: ale efekty czułam przez całą noc.
Żelazo jest już w normie ale mam mało płytek krwi, musiałam iść dzisiaj na pobieranie z ręcznym liczeniem płytek, jak wynik będzie gorszy to czeka mnie leżenie na oddziale :baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry