reklama

U lekarza

reklama
Witajcie
Ja w pon. miałam wizyte. Maluszek pięknie rośnie. Z usg wychodzi że jest o 4 dni starszy i ma 6,3cm.
Następne usg mam 17/09
Trzymam kciuki z Wasze wizyty
DSC04525.jpg

Moja też liczy w którym tygodniu jestem i np jutro będzie skończony 13 tydzień i 1 dzień tak więc będę w 14 tygodniu ciąży. Wydaje mi się że tak najczęściej się liczy ale się nie znam.

No właśnie ja dzisiaj cały dzień siedzę i główkuję, w którym to ja tygodniu jestem. No bo z USG wychodzi, że dzisiaj 9 tydzień (tak jak na suwaczku) a z OM wychodzi, że 10t4d (czyli że 11). Już sama nie wiem, czy mam mówić że jestem w 11 czy w 9. Aha w karcie ciąży mam wpisywany tydzień, który wychodzi na USG. Pomóżcie bo już mnie głowa zaczyna boleć od tego myślenia:baffled:

ja mam ten sam problem bo na suwaczki jest 10tdz. jak z miesiączki( chyba że się machnęłam o tydz. bo ostatnio zapominałam zapisywać w kalendarzu aż się lekarz śmiał) a z usg w środę najpierw wyszedł mu 12tydz i 1 dzień a na drugim zdjęciu 11tydz. i 5 dzień :confused:

reklama
Dziewczyny, chyba żadna do końca nie wie, o co chodzi..jak byłam u gina w 10 tydz i 1 dz. (czyli teoretycznie już 11) to gin w karcie wpisał mi tydzień 10:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry