reklama

U lekarza

reklama
kasiulec2 - również gratulacje :-) Ja się jeszcze łudzę, że mój synek zamieni się jeszcze w dzieczynkę ;-) Oczywiście, jak nie to nie. Na siłę kitek mu robić nie będę :-D

Zapomniałam dodać, że byłam dziś u mojej pani dr prowadzącej. Wszytsko OK. Kolejna wizyta 20.08

Poli - super, że wszystko ok i gratuluję córci:)

Kasiulec2 - tobie również gratuluję; ]

Ja też się nie mogę doczekać mojej wizyty a to dopiero 20.8 Bardzo długa przerwę mi zaserwowała moja gin, ale stwierdziła, że wszystko jest ok i nie ma potrzeby żeby przychodzić wcześniej.

Czyzby remis? :-) Gratuluje wszystkim wynikow rosnijcie zdrowo ;-)

Ja dzisiaj tez bylam na USG, bylo blyskawiczne wiec wiem tylko ze dzieciaczek ma 4,5 cm i wszystko jest OK. Narazie tajemnica co ma miedzy nozkami :tak:

to zalezy od ulozenia dziecka u mnie w pierwszej ciazy do 14 tc o ile dobrze pamietam przez brzuch nie bylo nic widac :sorry2:
teraz tez poki co przez brzuch nie widac malucha bylam w (1o tc) moze jutro cos zobacza przez brzuch, mam taka nadzieje :tak:

reklama
Ja w tej ciąży USG przez brzuch miałam robione własnie na badaniu prenatalnym (12+5). Pan dr jednak zaznaczył, że jak obraz bdzie kiepski to zrobimy dopochwowe.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry