reklama

U lekarza

reklama
cześć dziewczyny, meldujemy się po wizycie. Dzidzia podczas badania spała więc za wiele nie fikała. Wszystkie narządy umiejscowione prawidłowo. Średnica główki odpowiada 17t6d więc dzidzia zaczęła szybciej rosnąć :) pani doktor nie chciała powiedzieć kto mieszka w brzuszku ale pod koniec badania powiedziała że coś tam między nóżkami widzi ale nie chce wyrokować. Mój mąż natomiast z obrazu usg nie umiał nic wyczytać natomiast siusiaka rozpoznał bez problemu :) i jest pewien że będzie Wojtuś.

Jakie tu dobre wieści :-)

sylwia - gratuluję synusia :-) ja też jestem ciekawa, czy na którymś z kolejnych USG, nie okarze się, że w moim brzuszku mieszka jednak dziewczynka ;-) Raczej nie przypuszczam, bo ewidentnie i ja i mężuś widzieliśmy to co było między girkami :tak:

marta - też jestem ciekawa, czy u Ciebie potwierdzi się chłopak :-D

Ja już po genetycznych badaniach, wyniki dobre, żadnych wad nie wykryto ryzyko też jest małe. Synuś nie spał ruszał rączkami i nie chciał współpracować z lekarzem ale jakoś się udało. Serduszko bije 150 razy/minutę. Do 2 tygodni będą wyniki z krwii.
Ja nie widziałam co jest między nóżkami, lekarz mi powiedział po narządach wewnętrznych.

U mojego średnica główki wskazuje na 14 tydzień,a według usg 13t 4dzień termin porodu z usg się przesunął na 23 lutego

marta
gratuluje syna ;)

sylwia, marta gratuluje udanych wizyt! cudowne wieści, ze nasze maleństwa są zdrowe. no i sami chlopcy się zapowiadaja:-D

ja też po wizycie. wszystko jest dobrze. malec ma wszystko na miejscu i strasznie ruchliwy jest bo zdjęcia nie można było zrobic:-D słodki widok. ma ponad 6,5 cm czyli tak jak było 12 tydzień i 6 dzień. termin dalej na 28 lutego.
a oto mój ufoludek
Zobacz załącznik 493274

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry